24sata - Cafe 24

Marko ovaj put nije imao efekte s Instagrama... Grubnić je u šetnji opet ‘uhvaćen’ bez filtera...

-

Modni stilist Marko Grubnić ( 37) nedavno je na jednom događaju “uhvaćen” bez filtera, a izgleda kako se u posljednje vrijeme malo “opustio” pa je ponovno prošetao gradom s borama.

Ovaj put u centru Zagreba društvo mu je pravio prijatelj Momčilo Gurović, a lice mu je izgledalo umornije i manje zategnutij­e. Samo nekoliko sati nakon Marko se na društvenim mrežama pohvalio novom fotografij­om na kojoj ponovno pozira s Momčilom. Ovaj put nema bora, kao ni podočnjaka, a zubi su savršeno bijeli. Obojica poziraju s pomerancim­a čija cijena na tržištu iznosi između 10 i 30 tisuća kuna.

Podsjetimo, nedavno je “isplivala” fotografij­a modnog stilista koja nije tako “bajna” kao ostale na društvenim mrežama. Grubnić je bio na stotoj izvedbi predstave “Brodolomke” u Vidri gdje su ga ulovili fotografi. Markovi obožavatel­ji vrlo brzo su primijetil­i kako Grubnić ima vidljive podočnjake, a ni osmijeh mu nije tako blistav kao na njegovim privatnim fotografij­ama.

- Ovo je prva njegova

prirodna fotografij­a. Napokon izgleda kao čovjek, a ne lutka - samo su neki od komentara.

Inače, Grubnić ne pegla isključivo svoje fotografij­e nego i one najbolje prijatelji­ce Maje Šuput (40), a zaslužan je i za blistav izgled operne dive Martine Tomčić (44). Modni Mačak ljubav prema skupocjeni­m krpicama ne skriva, a voli i luksuzne “dodatke” te se uvijek trudi pratiti trendove.

- Volim dobar auto, jako volim dobar sat i garderobu. Svoj novac trošim samo na sebe - objašnjava te dodaje da kombinira skupo i jeftino. Marko je priznao i da ne štedi ciljano. Privukao je pozornost javnosti nakon što je rentao električni romobil da se provoza po glavnom gradu i “škicne” sve najvažnije izloge. Pozirao je u omiljenim brendovima: Balmainu, Dioru... (tm)

 ??  ??

Newspapers in Croatian

Newspapers from Croatia