24sata - Cafe 24

Agenti Van Pelt i Rigsby napokon će stati pred oltar te se vjenčati

-

PONEDJELJA­K Dok zajednički istražuju slučaj s gradskom policijom, Torresin partnerart­ner tajanstven­o nestaje. Slijedi istraga u kojoj Navy CIS otkriva nove dokaze ubojstvava sta-starog desetljeće. Duckyjeva prijatelji­ca pružapruža mu novu priliku tijekom serije njegovihov­ih predavanja.

UTORAK Nakon što Reeves svjedoči otmici prijatelja na sastanku liječenihh alkoholiča­ra, ekipa otkriva da je dva dana prije nestao glavnoosum­njičeni s povjerljiv­im vojnim informacij­ama. U međuvremen­u sramotne fotografij­ee McGeejevih tinejdžers­kih godina postaju javna tema.

SRIJEDA Nakon što je nađeno truplo ubijenog podčasnika na golf-skom terenu, McGee provodi sate na žrtvinu amaterskom radiju u pokušaju da locira glavnog svjedoka. ČETVRTAK Kad glasovi u glavi odvedu ženu do trupla poduzetnik­a osumnjičen­og za korupciju, ekipa će pokušati otkriti što se to događa da bi saznala kako žena skriva više nego što i sama zna.

PETAK Dok Sloane i Torres štite kongresnik­a (i jednog od Gibbsovih prijatelja) u Afganistan­u, ekipa istražuje uzrok nespretnog pada njegova sina.

PONEDJELJA­K U prvoj epizodi sezone Jane i Lisbon potajno nastavljaj­u sužavati popis sedmorice osumnjičen­ih da su Red John, a to su Bret Stiles, Gale Bertram, Ray Haffner, Reede Smith, Robert Kirkland, Brett Partridge i šerif Thomas McAllister.

UTORAK Jane upliće CBI u slučaj u Napi kako bi se mogao pozabaviti šerifom McAllister­om, a Van Pelt i Rigsby se napokon vjenčaju.

SRIJEDA Jane otkriva da je popis lažnih Red Johnova koji je podmetnuo ukraden te CBI uviđa da su navedeni u opasnosti.

ČETVRTAK Kad je istaknuti član Vizualizac­ije tajanstven­o ubijen, Jane istražuje u nadi da će pronaći trag koji će dovesti do Red Johna. PETAK S posljednji­m tragom u rukama Jane pokušava okupiti preostale osumnjičen­e da su Red John, Galea Bertrama, Breta Stilesa, Reedea Smitha, Raya Haffnera i Toma McAllister­a na jednome mjestu u nadi da će se dotični napokon razotkriti.tkriti.

 ??  ??

Newspapers in Croatian

Newspapers from Croatia