24sata - Cafe 24

Josipa iz ‘Života na vagi’: Vratila je 25 kilograma

Bivša natjecatel­jica Senjanka uporna je u odluci da smršavi

-

Nakon izlaska iz showa vratila sam dio kilograma i sad sam na 117, rekla nam je bivša kandidatki­nja showa “Život na vagi” Josipa Lopac (26).

Senjanka je u show ušla sa 146 kilograma, a na posljednje­m vaganju imala je 89. Kaže da ne posustaje u borbi s kilogramim­a.

- Već dva mjeseca uporno vježbam da skinem to što sam dobila - kaže. U borbi s kilažom najveća joj je podrška, ali i motivacija, njezin suprug Boris (48).

- Kad god pomislim

da više ne mogu, on mi kaže: ‘Možeš, još imaš snage, nema predaje, idemo dalje’ - priča Josipa. Njih dvoje su se upoznali prije deset godina kod njega u kafiću.

- To je bila ljubav na prvi pogled, obostrano - pohvalila se. Prije nekoliko mjeseci otkrila je da su ona i suprug počeli raditi na prinovi pa su kod liječnika obavili preglede.

tome da hoćemo djecu, ali to nije lako. Zato smo odlučili da ćemo, ako ne bude išlo prirodnim putem, posvojiti djecu ili ih udomiti - rekla je i dodala: ‘Želja nam je imati troje djece, a tko zna - možda i više’. Njih dvoje redovito treniraju boks, čime se Josipa nerijetko zna pohvaliti na svojoj društvenoj mreži.

- Divno je imati dobrog muža koji je spreman dobiti batina. Treba imati strpljenja s ‘boksačicom’. Do

- Još smo pri

bio je na raznorazna mjesta udarce. Izdržao je muški - našalila se Josipa ranije, a sad nam je kroz smijeh otkrila kako joj je suprug i dalje pokusni kunić. Za sudjelovan­je u showu “Život na vagi” kaže da je to jedno veliko životno iskustvo koje se ne smije kiksati.

produkciji koja mi je omogućila ulazak u taj divan show - rekla je Josipa. Inače, Senjanka je na plažu prvi put otišla tek s 15 godina, no iako je bilo ljeta kad je izbjegaval­a “brčkanje”, odvažila se na nagovor obitelji. Kad su u pitanju njezini privatni i poslovni planovi, jasno je poručila: - Samo jedno imam u planu, a to su djeca. (mb)

- Zahvalna sam

Newspapers in Croatian

Newspapers from Croatia