24sata - Cafe 24

Kylie Jenner sad je ‘teža’ čak 600 milijuna dolara

ATRAKTIVNA REALITY ZVIJEZDA PRODALA JE UDIO TVRTKE KYLIE COSMETICS

-

Najmlađa milijarder­ka u povijesti, poduzetna Kylie Jenner (22), “teža” je 600 milijuna dolara. Taj iznos isplatila joj je tvrtka Coty Inc. za 51 posto udjela u njezinoj tvrtki Kylie Cosmetics.

- Uzbuđena sam zbog nove suradnje. Veselim se što ćemo zajedno raditi na tome da budemo još bolji - rekla je kratko mlada milijarder­ka, čija je procijenje­na vrijednost sad narasla na “vrtoglavih” 1,6 milijardi dolara.

Većinu tog iznosa

zaradila je od već spomenute kozmetičke tvrtke, dok su se za ostatak “pobrinuli” njezina manekenska karijera, show “Keeping up with the Kardashian­s”, kao i njezin utjecaj na društvenim mrežama na kojima je prati oko 300 milijuna ljudi. No unatoč poslovnim uspjesima u ljubavi joj baš i ne ide. Kaže da je se muškarci boje. Nakon prekida s ocem svoje kćeri, reperom Travisom Scottom (28), Jenner se dobro zabavlja, a posljednji u nizu celebrityj­a s kojima je povezuju je Drake (33).

na nedavnoj proslavi njegova rođendana nisu se navodno odvajali jedno od drugog. Kylie je svakako privukla pozornost javnosti tijekom Noći vještica, kada je redovito mijenjala kostime. Među ostalim, “prerušila” se i u Playboyevu zečicu, i to nedugo nakon što se za naslovnicu istog časopisa fotografir­ala. Jenner je fotografij­om “zaradila” milijune lajkova i mnoštvo komplimena­ta, a njezini pratitelji smatraju da je ovo njezino najseksepi­lnije izdanje dosad. (rj)

Ona i reper

 ??  ??
 ??  ??

Newspapers in Croatian

Newspapers from Croatia