24sata - Cafe 24

FBI mora čim prije pronaći opakog ubojicu nekoliko agenata DEA-e

-

SRIJEDA Kad trgovački putnik pogine u prometnoj nesreći, policija okrivi alkohol. Dr. Blake zaključi da žrtva nije bila pijana i da je umrla prije sudara u vrlo neobičnim okolnostim­a.

Kad trgovački putnik pogine u prometnojo­j nesreći na mirnoj seoskoj cesti, Lawson smatra da je nesreći kumovao alkohol. ČETVRTAK Zatvorenik koji čeka izvršenjee smrtne kazne u bunilu kaže dr. Blakeu da nije odgovoran za ubojstvo policajcaa za koje je osuđen.

PETAK U Ballaratu postane gadno kad glavnog suca Festivala begonija nađu spaljenog u njegovu stakleniku i sumnja pada na dvojicu zavađenih natjecatel­ja.

PONEDJELJA­K Patrick Jane se napokon suočava s Red Johnom, serijskim ubojicom kojeg progoni otkad je taj luđak ubio njegovu ženu i kćer. Deset je godina Jane neumorno tražio pravdu.

UTORAK Nakon šokantnih događaja u Janeovoj kući popis osumnjičen­ih da su Red John dodatno se sužava, a prioritet CBI-a su preostali osumnjičen­i.

SRIJEDA Dvije godine nakon zaključiva­nja slučaja Red Johna, Janeov novostečen­i mir prekida iznenađuju­ća poslovna ponuda koja bi mogla promijenit­i sve.

ČETVRTAK FBI nevoljko angažira Janea da im pomogne pronaći nestalog programera, ali on ne želi raditi bez Lisbon. Za Janea je ovo novi svijet, baš kao i za FBI. No hoće li suradnja uspjeti?

PETAK FBI mora pronaći ubojicu nekoliko agenata DEA-e, a Jane ima spoj s ljepoticom povezanome­zanom sa slučajem.

 ??  ??

Newspapers in Croatian

Newspapers from Croatia