24sata - Cafe 24

Ne, moji trbušnjaci su bolji od tvojih...

Celebrity vježbačice,

-

Glumicu i pjevačicu Jennifer Lopez (50) paparazzi često dočekuju ispred teretane, gdje provodi svako slobodno vrijeme koje nađe. J.Lo ne skriva koliko voli vježbanje, kao i njezin zaručnik, igrač bejzbola Alex Rodriguez (44). Spojila ih je ljubav prema tjelovježb­i, a Jennifer je svog partnera zarazila i plesom, koji obožava.

ujutro, a ne ostavljati to za kasnije tijekom dana. Mnogo je lakše prionuti na trening

- Volim vježbati

kad je dan tek počeo. Mislim da je vježbanje ključ sreće i zadovoljst­va - tvrdi J.Lo. Velika konkurenci­ja u mišićima joj je i Halle Berry (53).

- Jedan od mojih ciljeva bili su definirani trbušnjaci. Konačno ih imam, a osjećaj je nevjerojat­an - kaže Halle. I pjevačica Lepa Brena (59) ima zavidnu liniju, iako je prije bila, kako je sama opisala, “bucka”. Zahvaljuju­ći dobrim genima, zdravom načinu života te svakodnevn­im vježbanjem, Brena je dobila titulu “najseksi bake na Balkanu”. Nedavno je otkrila da zavidan izgled duguje i dobro isplaniran­om režimu prehrane, a kad ima vremena, bavi se jogom. - To me čini gipkom i daje mi elan. Izbacila sam mliječne proizvode. To je način prehrane koji vas čini sitim, a nije vam napuhnut trbuh i ne osjećate težinu u želucu - ispričala je Brena. O svojoj liniji brine se i Neda Ukraden (69).

- Evo i danas sam

ustala ranije kako bih vježbala. Nemam vremena za teretane i fitness centre - rekla je svojedobno pjevačica. Glumica Ecija Ojdanić (45) u showu “Ples sa zvijezdama” pokazala je da itekako ima kondicije. Na društvenim mrežama često objavljuje kako trči, a nekad joj društvo pravi i glumica Lana Gojak (36). Mila Elegović (49) drži do izgleda, a kad objavi fotografij­u u oskudnijem izdanju, fanovi je časte kompliment­ima.

 ??  ??
 ??  ??

Newspapers in Croatian

Newspapers from Croatia