24sata - Cafe 24

Oba Disneyeva crtića prvi put je režirala žena, Jennifer Lee

-

Eddie i ja smo se baš dobro zabavili snimajući ovaj film. Poseban je i odmah sam zavoljela lik Amelie, izjavila je Felicity Jones (36). Britansku glumicu imamo prilike gledati u filmu “Letači balonom”, koji na velike ekrane stiže 6. prosinca. Radnja je smještena u 1862. te prati neustrašiv­u letačicu balonom Amelia Wren, koja udružuje snage s iskusnim metereolog­om Jamesom Glaisherom (Eddie Redmayne) kako bi čovječanst­vu pružili više znanja o vremenskim prilikama te kako bi zajedno odletjeli u visine kakve još nitko dotad u povijesti nije dosegnuo. Obarajući rekorde i napredujuć­i u znanstveni­m otkrićima, njihovo putovanje do ruba egzistenci­je pomoći će da ovaj neuobičaje­ni par pronađe vlastito mjesto u svijetu koji su ostavili daleko ispod sebe. Ali njihov zajednički put bit će prepun fizičkih i emotivnih izazova u zraku nakon što njihov uzlet u visine postane bitkom za goli život. 1

SNJEŽNO KRALJEVSTV­O 2 - SINK. Zašto i kako je Elsa rođena s čarobnim moćima? Odgovor na ovo pitanje progoni junakinju Snježnoga kraljevstv­a i prijeti njezinu domu.

2

IZAZIVAČ: LE MANS ‘66. Matt Damon igra konstrukto­ra Carrolla Shelbyja, a Christian Bale vozača Kena Milesa, koji su modelom GT40 stvorili sve preduvjete za Fordov trijumf.

3

LAST CHRISTMAS Kate tumara Londonom dok njezine cipele zvone, kao iritantna posljedica spleta nesretnih okolnosti. U njezin život ulazi Tom i ruši sve njezine barijere.

4

JEXI Priča prati Phila koji je ovisan o pametnom telefonu. Nema prijatelja ni curu, ali će mu se Facebook status brzo promijenit­i kad će stari telefon zamijeniti novim modelom.

5

NOŽ U LEĐA Radnja filma vrti se oko obiteljsko­g okupljanja koje krene po krivu nakon smrti Harlana Thrombeyja, glave obitelji. Slučaj ubrzo preuzmu dva detektiva.

6

OBITELJ ADDAMS Ako ste mislili da je vaša obitelj čudna, razmislite još jedanput. Pred vratima je jedna od najneobičn­ijih i najstrašni­jih obitelji svih vremena - obitelj Addams.

7

BITKA ZA MIDWAY Bitka kod Midwaya počela je 4. lipnja 1942. Bila je to odlučujuća pobjeda SAD-a protiv Japana tijekom Drugoga svjetskog rata. Akcijski spektakl.

 ??  ??
 ??  ??
 ??  ??

Newspapers in Croatian

Newspapers from Croatia