24sata - Cafe 24

Jane mora upregnuti svoje sposobnost­i i pronaći Grace prije vremena

-

PONEDJELJA­K Jay shvati da je u njegovu braku počelo faliti romantike pa ga pokušava osvježiti novim idejama, za koje misli da nedostaju njegovu odnosu s Glorijom. Cam i Mitch prirede zabavu kojom žele proslaviti Camov novi uzbudljivi posao zbog kojeg je Cam čak kupio novi klavir. No ubrzo izgubi posao jer je njegov šef optužen za pronevjeru. Claire se nepozvana pojavi na njihovu tulumu i upozna Sama Turnbulla, urednika popularnog časopisa, te dospije na naslovnicu.

UTORAK Haley pozove Mannyja i odrasle članove obitelji u šefovu kuću tijekom tzv. vikenda vina i sve ih upozori da se drži podalje vrijedne tijare. Jay i Claire trude se Stelu držati dalje od Glorije, koja odlazi na privatnu zabavu koju organizira­ju Oprah Winfrey i Mitch. U međuvremen­u, Phil i Cam od svojih partnera taje ljubav prema hip-hopu. SRIJEDA Genijalnog dečka astrofizič­ara, dr. Arvina Fenermana, Haley dovede u dom Dunphyjevi­h kako bi ga upoznala s Philom, Claire i Lukeom. Alex izlazi na spoj sa zgodnim i osjećajnim vatrogasce­m Billom, kojeg je upoznala kada ju je spasio od malog požara u njezinoj sobi. No ona je zločesta prema njemu, a on nije previše inteligent­an.

Smrt tvorničkog predradnik­a na prvi se pogled čini kao nesreća na radu. Dr. Blake nema mira i otkrije jeziv niz zločina i ružnu stranu poslijerat­ne Australije. Za to vrijeme Jean iznenadi bračna ponuda.

Psihijatri­jski bolesnik pronađen je na mjestu okrutnog ubojstva s oružjem u ruci. Pacijent prizna zločin, ali dr. Blake sumnja da je slučaj uredan kao što se čini.

Dr. Lucien Blake uvučen je u novi svijet televizije kad sudionici uspješnog TV kviza počnu umirati. Ubrzo nakon što je naočiti izazivač James Holbrook osvojio sve nagrade i tisuću funti u popularnom televizijs­kom kvizu, našli su ga mrtva u garderobi.

ČETVRTAK Tragač za zlatom u gostionici punoj ljudi objavi da je našao zlato i kasnije ga nađu mrtvog na dnu njegova okna. Mjesto ubojstva u dr. Blakeu budi uznemirava­juća sjećanja na rat.

PETAK Samoubojst­vo prve liječnice u balaratsko­j bolnici šokira zajednicu. Dr. Lucien Blake sumnja u ubojstvo i traži počinitelj­a među bolničkim osobljem. Nitko ne može shvatiti zašto bi se tako uspješna žena ubila. Dr. Blake otkrije da je dr. Hazel bila mrtva prije nego što je tijelo obješeno i kreće u potragu za ubojicom.

PONEDJELJA­K Jane i FBI istražuju ubojstvo kartografa koji je možda prije smrti otkrio špijunski krug. U međuvremen­u Rigsby i Van Pelt nabasaju na zabrinjava­juću urotu.

UTORAK Jane se pridruži komuni da bi otkrio kako je američka odvjetnica pronađena mrtva u Meksiku, iako nije evidentira­no da je prešla granicu. U međuvremen­u Rigsby i Van Pelt nagovore J. J. LaRochea da im pomogne otkriti tko prati bivše pripadnike CBI-a.

SRIJEDA Jane i Fischer istražuju ubojstvo na crpilištu nafte dok Rigsby i Van Pelt putuju u Austin kako bi se susreli s članovima tima i pomogli istražiti osumnjičen­e za niz napada na bivše članove CBI-a.

ČETVRTAK Kad Grace otme ubojica koji progoni bivše članove CBI-a, a čini se da prvoosumnj­ičeni ima valjan alibi, Jane mora upregnuti sve svoje sposobnost­i i pronaći je prije isteka vremena. PETAK Jane angažira kolege u opasnoj operaciji hvatanja kradljivac­akadjaca umjetnina.ujeta.

U međuvremen­uemenu frcaju iskre između Lisbonsbon i agenta iz FBI-eva odjela za uumjetnine Marcusa Pikea.

 ??  ??
 ??  ??

Newspapers in Croatian

Newspapers from Croatia