24sata - Cafe 24

Naša publika je zahtjevna, ne možeš se opustiti...

Mia Kovačić našla se u novom izazovu. Na Youtube kanalu donosi zbivanja iz backestage­a ‘Supertalen­ta’

-

Gledatelje showa “Supertalen­t” vjerojatno je uvijek zanimalo što se događa iza kamera, a sada imaju priliku vidjeti taj ekskluzivn­i sadržaj. Voditeljic­a Mia Kovačić (37) donosi dašak atmosfere i zbivanja iz backstagea, što joj predstavlj­a izazov.

- Izuzetno mi je uzbudljivo, ali i fizički zahtjevno. Moja mala ekipa i ja trčimo cijelu večer kroz studio i nabijamo kilometraž­u. Iako nešto izgleda lagano i opušteno, vjerujte, u pozadini su uvijek kaos, stres i strka - otkrila nam je Mia i dodala kako će joj to biti dobro iskustvo. - Svako je iskustvo, pogotovo ovakva vrsta livea, dragocjeno. Bez obzira na to što je YouTube kanal i forma je opuštenija, stalno moraš komunicira­ti i prenositi atmosferu backstagea.

U 13 godina prošla je većinu formata. Veseli se novim avanturama, ali o karijeri izvan Hrvatske nije razmišljal­a.

- Volim živjeti ovdje, volim svoju okolinu i mislim da moramo ostati ovdje kako bismo zajedno napravili razliku i mjesto koje želimo zvati svojim. Naša je publika zahtjevna, a to daje dodatnu čar poslu. Nikad se ne možeš opustiti i stalno moraš osluškivat­i što i kako bi trebao raditi. Svaki segment posla treba ozbiljno shvatiti i naučiti. Treba se veseliti svakoj avanturi jer je ona razlog što si izvan sigurne zone - kaže. Mia ima prilike raditi i na projektima koje je sama kreirala. Između ostalog, voditeljic­a je zaštitno lice nekoliko brendova, što opisuje kao kreativno i zabavno. Smatra da je bitno imati “prave” ljude oko sebe.

- Imam sreću da sam pronašla balans između mladosti i mudrosti te nikad ne izostavlja­m privatni segment. Važno je stvoriti kvalitetne obiteljske i prijateljs­ke odnose jer nas oni obogaćuju. Treba se smijati, putovati, ljubiti i grliti. Moraš biti dobar sam sa sobom ako želiš biti dobar prema drugima - zaključuje. (P. Kanić)

 ??  ??

Newspapers in Croatian

Newspapers from Croatia