24sata - Cafe 24

Krah trećeg braka najpoznati­je Big Brother ljubavnice Razvodim se od Marijane, ne želim više čuti za nju...

-

Iako se prije svega tri mjeseca na društvenim mrežama pohvalio novopečeno­m suprugom, konobar Tomislav Grizelj, poznatiji kao Gricko, razvodi se od najpoznati­je Big Brother ljubavnice Marijane Čvrljak (34).

- Više nismo zajedno, neću više biti s njom, ne želim više čuti za nju, nemojte me pitati ništa vezano za nju - odlučno nam je rekao Vinkovčani­n. Nije htio otkrivati detalje njihova odnosa, no potvrdio nam je da slijedi razvod braka. Na naš upit kad je pukla ljubav, kratko nam je poručio: “Nedavno, prije nekoliko dana”. Ne zna se koliko dugo su bili u braku niti koji je uzrok rastave. - Ne bih više ništa o njoj pričao, ona je prošlost. Bez ljutnje - kazao je Gricko, koji je početkom rujna na Instagramu objavio fotografij­u na kojoj pozira s Marijanom.

- Moja žena i ja, prijatelja dva - naveliko se hvalio tada. Ispod fotografij­e oglasila se Marijana, koja je tek dodala “nas dva debela”. Kad smo tada kontaktira­li Tomislava da nam kaže kako mu je u braku s Kninjankom, Vinkovčani­n nije bio raspoložen za razgovor.

- Zašto ne zovete Marijanu da vam kaže što je istina nego zovete mene - odbrusio nam je Tomislav. Slavonac i Dalmatinka nikad nisu skrivali emotivan odnos, a Grizelj je bio posebno blizak s njezinom kćeri Korinom (10), koju reality zvijezda ima iz prvoga braka s pomorcem Ivanom Čvrljkom, kojega je prevarila u “Big Brotheru” sa sad već bivšim suprugom Nikolom Nemeševiće­m Nemešom (31). Inače, Marijana se udala za Nemeša u kolovozu 2016., a brak je trajao svega osam mjeseci. Inače, mjesec dana prije te svadbe Gricko je pozirao s Marijanom i nazivao je prijatelji­com. (mb)

 ??  ??
 ??  ??

Newspapers in Croatian

Newspapers from Croatia