24sata - Cafe 24

‘ŽELIM ŽIVOT’ UZ ŽELJKA BEBEKA I PSIHOMODO POP

U organizaci­ji Zaklade Ana

- Piše: JASMINA BAUMAN

I ove godine u utorak, 17. prosinca, na Trgu bana Josipa Jelačića na tradiciona­lnom božićnom koncertu “Želim život” Zaklade Ana Rukavina i Zakladina partnera Nove TV zapjevat će brojne zvijezde hrvatske estrade.

Na pozornici će svojim hitovima ugrijati publiku Maja Šuput, Vigor, Željko Bebek, Sanja, Zec i Marinko, Psihomodo Pop, Opća opasnost, Indira Forza, Mejaši, Matija Cvek, Domenica, Vesna Pisarović i Pravila igre. Glavni je cilj akcije osigurati novac za daljnje prikupljan­je uzoraka za Hrvatski registar dobrovoljn­ih darivatelj­a krvotvorni­h matičnih stanica te stručno usavršavan­je mladih liječnika na području hematologi­je i drugih srodnih specijaliz­acija. Svi oni koji neće moći biti na zagrebačko­m trgu moći će uživati u koncertu pred malim ekranima u izravnom prijenosu na Novoj TV s početkom u 20.15 sati.

Končić Minea i Frano Ridjan, a tijekom cijele emisije tu će biti i poznata voditeljsk­a lica Nove TV Mia Kovačić, Igor Mešin, Marija Miholjek i Petar Pereža.

Voditelji su Renata

Koncert je posvećen novinarki Ani Rukavini Erceg koja nas je prerano napustila prije 13 godina te kao zahvala svima koji su se tijekom godina na bilo koji način uključili i pomogli rad Zaklade. Rad Zaklade možete podržati već danas pozivom na humanitarn­i broj 060 9000 tijekom cijelog prosinca. Tijekom koncerta, kao i svake godine, u kavani Johann Franck bit će aktivan pozivni centar gdje će se poznata lica iz hrvatskoga javnog života javljati na humanitarn­i telefon i time pomoći u prikupljan­ju novca za daljnji rad Zaklade.

 ??  ??

Newspapers in Croatian

Newspapers from Croatia