24sata - Cafe 24

Jane šalje Lisbon kao zatvorenic­u u zatvor u kojem drže sumnjivicu

-

Kad u lijesu nađuađu i drugog pokojnika, Blake mora otkriti odakle ondje i tko je ubio toga neželjenog­ajenoga gosta. No u lijesu nađu drugoo tijelo.

Kad ravnatelja balaratske­ratske škole nađu mrtvog, Blake i Lawsonawso­n opet se nađu u školi u kojoj su se upoznali kao dječaci.

Ubojstvo slikarskog modela uvlači Blakea u umjetnički svijet. Studentica slikarstva i model Virginia

Mackay okrutno je ubijena, a iz njezine torbice nedostaju samomo ključevi balaratske likovne galerije. ČETVRTAK Kad starog župnikaka nađu mrtva, Blake mora otkritiiti tajne i laži župljana da bi do-šao do istine. Kad omiljenog oca Mortona nađu mrtva u ispovjedao­nici, Blake zaključii da smrt nije bila slučajna. PETAK Kad članove bogate i cijenjene stare balaratske obitelji nađu okrutno ubijenee u njihovu domu, grad zahtije-e- pravdu. Ballarat je na nogama.ma.

va

PONEDJELJA­K U posljednjo­j epizodi šeste sezone novi trag u starom slučaju zahtijeva od Lisbon da odgodi odlazak u Washington s Marcusom Pikeom, što Janeu daje dovoljno vremena da se suoči s osjećajima prema njoj. UTORAK Dok Jane i Lisbon uživaju u svojoj sve jačoj vezi, uspijevaju­ći je tajiti od kolega, FBI istražuje ubojstvo svog pripadnika. Dotični je agent radio u tajnosti u kuglani za koju se vjerovalo da je sjedište poslovanja krijumčara oružja.

SRIJEDA Dvoje kradljivac­a ukradu auto s dobrotvorn­e priredbe, nakon čega nju uhvate, a on pobjegne u skrovište. U sklopu plana da lociraju Coleovo skrovište, Jane šalje Lisbon kao zatvorenic­u u zatvor u kojem drže Marie. ČETVRTAK Janea i Lisbon šalju u Beirut u FBI-evu pokušaju da lociraju kriminalca Jana Nemica, ljubavnika Janeove stare suparnice Erice Flynn. PETAK Budući da je Jane previše bolestan da bi radio,o, Lisbon mora uhvatiti skupi-skupinu kradljivac­akradljiva­ca nakita tako što će i sama izvesti parapsi-parapsihol­ohološkušk­u predstavu.

 ??  ??

Newspapers in Croatian

Newspapers from Croatia