24sata - Cafe 24

Pjevačica se još jedanput našla u središtu Maja je začudila izgledom pa zaboravila tekst pjesme

-

Poludi, Zagrebe! Čeka nas fešta, vikala je Maja Šuput Tatarinov (40) s pozornice na Trgu bana Josipa Jelačića u Zagrebu gdje je nastupila na 14. humanitarn­om koncertu “Želim život” Zaklade “Ana Rukavina”.

Vidno raspoložen­a svatovska pjevačica skakutala je na bini i pozivala okupljene da srčano pjevaju njezine pjesme, ali i da pozivom doniraju novac Zakladi. Zapjevala je “Ne lomi mi srce”, “Lopove”, “Jedna noć” te “Djevojačko veče”, a na singl “Amnezija” potpuno je podivljala. Ponijela ju je odlična atmosfera na Trgu pa je zaboravila tekst vlastite pjesme. Mnoštvo okupljenih primijetil­o je njezinu pogrešku, ali nisu joj zamjerili na tome. Šuput se okupljenoj publici nasmijala i nastavila energično pjevati. Pjevačica je bila zakopčana do grla, a s obzirom na to da je tu večer bilo prilično toplo, izjavila je i kako se u jednom trenutku mislila skinuti.

- Nikad nije bila toplija atmosfera na Trgu u ovo doba. Htjela sam se skinuti, ali onda sam se sjetila svoje mame koja bi mi rekla da opet izvodim gluposti - komentiral­a je voditeljim­a u call centru. Pjevačica se humanitarn­om koncertu “Želim život” redovito odazove i ne skriva koliko joj je drago nastupati za tu svrhu, no ove godine su ju fotografi uhvatili kako joj je lice “zamrznuto”. Iako je nekim Hrvaticama uspjelo poći za rukom da s filerima izgledaju prirodno, a neke niti sa zahvatima nisu uspjele prekriti svoje nedostatke, Maja se, tvrde stručnjaci, doslovno unakazila filerima. Kad se prije tri godine na promociji svog albuma “Showgirl” pojavila ispeglana, Maja je šokirala kirurge svojim licem. - Obrazi su problem. Od previše filera stvorila joj se kobasica na licu - rekao nam je tad jedan estetski kirurg. Pored toga, Šuput je otvoreno rekla da je prije 10-ak godina povećala grudi jer je bila nezadovolj­na njihovom veličinom, a operaciju je platila oko 25.000 kuna. Osim plastičnih operacija i filera, pjevačica obožava i “kvarcanje” pa nerijetko pretjera s tretmanima. (lp)

 ??  ??

Newspapers in Croatian

Newspapers from Croatia