24sata - Cafe 24

Pjevačica se opet pokazala u ‘prirodnom svjetlu’ i zgrozila fanove Opet se ‘ispeglala’, fanovi napali: Izbole su te pčele

-

Posljednji­h se dana naveliko komentira izgled pjevačice Maje Šuput Tatarinov (40), za koju stručnjaci kažu da je pretjerala s filerima u licu.

Sve je krenulo na humanitarn­om koncertu zaklade Ana Rukavina na kojem je Zagrepčank­a pjevala, a njezini obožavatel­ji primijetil­i su kako pjevačica ne izgleda onako zategnuto kako je to na fotografij­ama na njezinim društvenim mrežama. Iako je nekim Hrvaticama uspjelo poći za rukom da s filerima izgledaju prirodno, a neke niti sa zahvatima nisu uspjele prekriti svoje nedostatke, Maja Šuput se, tvrde stručnjaci, doslovno unakazila filerima.

- Obrazi su problem. Od previše filera stvorila joj se kobasica na licu - rekao nam je estetski kirurg još 2016. nakon što se pjevačica pojavila na promociji albuma “Showgirl” potpuno ispeglana. Iako je zabavila tisuće ljudi na Trgu, Maja je zabrinula fanove izgledom. I dok neki pišu kako se pokazala u “pravom svjetlu”, drugi komentiraj­u kako izgleda “kao da joj je popustio botoks na licu”.

pretvorila se u plastičnu lutku. Izgleda kao baka - samo je jedan od komentara na društvenim mrežama. Ruku na srce, Šuput nije ni prva ni zadnja na pjevačica estradi koja je nešto korigirala na svome tijelu. Nije tajna da pjevačicu u programima za uređivanje zna popeglati

- Od zgodne djevojke

i njezin najbolji prijatelj Marko Grubnić (37), a čini se kako su se ponovno previše zaigrali. Tako je Šuput na Instagramu objavila fotografij­u stomatološ­ke poliklinik­e i “zgrozila” obožavatel­je.

- Što se dogodilo? Izgledaš kao da su te pčele ispikale. Prirodno si lijepa i bez toga - poručili su joj obožavatel­ji na društvenim mrežama. Severina Kojić, Nina Morić, Indira Levak samo su neke od domaćih zvijezda koje su se našle na listi “botoksisti­ca”. Prije skoro godinu dana gospođa Kojić pojavila se na premijeri prve hrvatske zombi komedije iz budućnosti “Posljednji Srbin u Hrvatskoj” i šokirala obožavatel­je svojim “opuštenim” licem. (ač, lp)

 ??  ??

Newspapers in Croatian

Newspapers from Croatia