24sata - Cafe 24

Trojica opljačkaju vozilo, Jane sluti da zaposlenik banke radi s njima

-

PONEDJELJA­K Idućih će se tjedan dana u trgovini prodavati njemačka odjeća. No ni osoblje ni kupci nisu oduševljen­i kratkim kožnatim hlačama. Kako bi potaknuli zanimanje kupaca, dovlače njemačko vino, a osoblje se prikladno odijeva u njemačke narodne nošnje.

UTORAK Osoblje saznaje da je uprava angažirala dekoratere da preurede robnu kuću, ali samo jedan odjel. Koji će to odjel biti i tko će raditi u odjelu koji neće biti preuređen?

SRIJEDA U robnoj kući Grace Brothers noć je “kutije za prijedloge”. Uprava poziva osoblje da im poslije posla iznese svoje ideje te izabire jedan od prijedloga - preuredit će trgovinu tako da izgleda kao one iz 1920-ih.

ČETVRTAK Mladi g. Grace odluči da će trgovina odsad počinjati s radom u 8.30 sati kako bi ljudi mogli kupovati na putu do posla. Osoblje se priprema za plesno natjecanje.

PETAK Mladi g. Grace želi da se odjeli ženske i muške odjeće udruže i zajedno sudjeluju na natjecanju plesnih parova.

PONEDJELJA­K Plaćenik ubije svjedoka brutalnog ubojstva koje je počinio izvjesni Kelvin Bittaker, a drugog svjedoka Lily Stoppard stavljaju pod FBI-evu zaštitu jer planira svjedočiti protiv Bittakera.

ČETVRTAK Trojica opljačkaju oklopljeno vozilo, a FBI dobije slučaj. Jane sluti da jedan zaposlenik banke radi s njima, ali on ništa ne želi reći pa Wiley nalazi njegove nedavne lokacije s pomoću njegova mobitela.

PETAK Nastavivši s istragom serijskog ubojice kojeg smo upoznali u prethodnoj epizodi, tim uvjerava nevoljkog Janea da gostuje na nekoliko televizijs­kih i radijskih emisija kao

priznati medij.

 ??  ??

Newspapers in Croatian

Newspapers from Croatia