24sata - Cafe 24

Od uštogljene Olive do sado-mazo kraljice

Gdje god se pojavi, Severina plijeni pozornost. Većinom je za to zaslužan i njezin modni odabir, koji je ponekad čedan, a ponekad provokativ­an. U svojoj dosadašnjo­j karijeri puno je puta ’kiksala’ s odijevanje­m, ali nekad je i oduševila naš modni žiri Nev

- Piše: HELENA IVANKOVIĆ

Ako postoji hrvatska kraljica transforma­cija što se tiče stajlinga, onda je to definitivn­o pjevačica Severina, tvrdi naš modni žiri Neven Ciganović.

Kako kaže Neven, Severina (47) je u svojoj karijeri koketirala s raznim glazbenim stilovima, ali se poigravala i s imidžem, no uvijek se trudila ostati dosljedna u jednom, a to je seksepil. Iako nije ljubitelj svih njezinih modnih izdanja, kaže da je u većini slučajeva obarala s nogu. Severina je “isfurala” razne frizure, a prirodno je brineta, što se Nevenu najviše sviđa.

- Nikako joj ne mogu

oprostiti one jeftine sintetičke kineske šiške iz spota ‘Uno momento’ - kaže.

Sevka se nije poigravala samo s frizurama i odjećom. - Očito je da se u jednom trenutku zaigrala s plastičnim operacijam­a, što nije nikad priznala, ali nije ni morala jer živimo u takvoj sredini gdje vam ljudi na ono što ste napravili dodaju još pet drugih stvari. Neke od njih, poput nosa i usta, nisu ispale baš najbolje, ali je, na svu sreću, to popravila, pa zato danas postoje njezine vjerne obožavatel­jice koje kod svojih kirurga traže upravo nos ili usta kakve ima ona - kaže Neven. Kad se tek pojavila na sceni, Severina je izgledala drukčije. Imala je prirodniji look i manja usta, ali i širi nos.

karijere bila je itekako svjesna da ‘seks prodaje’ - kaže Neven pa se odijevala oskudno.

- Već na početku

 ??  ??
 ??  ??
 ??  ?? ŠLJOKICE I RESICE
Na Valentinov­o 2011. u Osijeku gdje je kič prevladao
ŠLJOKICE I RESICE Na Valentinov­o 2011. u Osijeku gdje je kič prevladao

Newspapers in Croatian

Newspapers from Croatia