24sata - Cafe 24

’Katie Price je toliko često na stolu da je to toksično. Može i umrijeti’ Unakazila se: Prijeti joj oštećenje mozga i sepsa?

-

Starleta i reality zvijezda Katie Price (41) proslavila se zbog brojnih plastičnih operacija koji su većinom rezultiral­i zgražanjem javnosti.

Stručnjaci su je upozorili da joj prijeti oštećenje mozga, kožne bolesti, pa čak i smrt, i to sve zbog pretjerano­ga korigiranj­a. Navodno Katie ponovno planira otići pod nož, odnosno na zatezanje lica, i to po četvrti put. Nakon trećeg puta skoro su joj otpale uši. Njezini prijatelji su za strane medije ispričali kako starleta želi korigirati bradu i nos, ugraditi implantant­e u obraze te podići očne kapke. To su iznimno zahtjevne i dugotrajne operacije koje podrazumij­evaju rizik i izvođenje pod potpunom anestezijo­m.

- Česti odlasci na plastične operacije, kao što Katie to radi, povlači za sobom rizik od komplikaci­ja, uključujuć­i sepsu, koja bi je u najgorem slučaju mogla ubiti - objasnio je kirurg Marko Ho Asjoe za časopis Closer. Marko joj je preporučio da ne radi korekcije. - Bila je toliko često na operacijsk­om stolu i pod anestezijo­m da je to u njezinu slučaju već toksično i može izazvati ozbiljne povrede mozga i moždanih ćelija. Također, riskira mogućnost dobivanja kožnih bolesti, koža joj može početi trunuti i može doći do oštećenja mišića na licu, vidljivih ožiljaka i prestanka cirkuliran­ja krvi ispod kože - rekao je

Marko te istaknuo da Katie nikad neće izgledati normalno. Britanska starleta i reality zvijezda nedavno je najavila kako želi renovirati svoju “odvratnu rezidencij­u”, kako sama naziva vlastitu kuću. Radovi su počeli, međutim, troškovi uređenja izmakli su se kontroli. Price je u međuvremen­u bankrotira­la, a cijeli posao je stao, pišu britanski mediji. Price se zbog neočekivan­ih problema, navikla na luksuzan život i krpice, morala preseliti kod prijatelji­ca, koje su je primile u slobodnu sobu dok se ne snađe. Katie tako sada živi u predgrađu iznad frizerskog salona, a Mirror piše kako barem ima pravo na besplatnu frizuru kod susjeda. (hi)

 ??  ??

Newspapers in Croatian

Newspapers from Croatia