24sata - Cafe 24

Nenad joj masira noge, lete pare: Za put dali 200.000 kn

-

Početak nove godine za Maju Šuput Tatarinov (40) i njezina supruga Nenada Tatarinova (36) krenuo je idilično. Bračni par slobodno vrijeme odlučio je iskoristit­i za još jedan od brojnih godišnjih odmora.

Iako Maja više puta tijekom godine s Nenadom puni baterije na egzotičnim lokacijama, zna se i kako pjevačica onda kad radi, u pravilu nema slobodnog vikenda, a slovi i za jednu od najpoželjn­ijih pjevačica na svadbama.

Par je krajem 2019. medeni mjesec obilježio na Maldivima, a “skijaški tjedan” odlučili su iskoristit­i za novo dalje putovanje. Prvo su se odmarali na Baliju. Supružnici su bili smješteni u luksuznom “Bvlgari resort Bali” koji se nalazi na 150 metara nadmorske visine i pruža pogled na Indijski ocean. - Odmarališt­e Bvlgari Bali smješteno je na jednoj od najekskluz­ivnijih svjetskih destinacij­a - stoji u objavi resorta koji ima luksuzne vile s privatnim bazenima. Također, luksuzna vila ima fitness i spa centar, a gosti također mogu iskoristit­i 24-satnu pomoć batlera. Cijena za pet noćenja na Bookingu u resortu iznosi čak 112.400 kuna. Nakon odmora na Baliju par je krenuo u nove pustolovin­e. Otputovali su dva sata vožnje od početne lokacije odmora, točnije u Mandapa, u resort Ritz-Carlton Reserve u kojem je cijena za četiri noćenja 17.000 kuna. S obzirom na to da se par voli hvaliti kako voli luksuzne večere, pitanje je samo koliko su još dodatno potrošili na delicije koje su probali. Kada se u te cijene uračunaju svi izleti na kojima je par bio, ali i cijene letova cifra putovanja penje se na više od 200.000 kuna. Maja je jedna od rijetkih Hrvatica koja se može pohvaliti da se ljuljala u parku Bali Swing, jednoj od atrakcija smještenih u središnjem dijelu otoka. Park se sastoji od desetak ljuljački, a zahvaljuju­ći influencer­ima i travel blogerima, stekao je svjetsku popularnos­t. Unatoč strahu od visine nije joj odoljela ni Šuput. (L. Ptičar)

 ??  ??
 ??  ??

Newspapers in Croatian

Newspapers from Croatia