24sata - Cafe 24

Iako je Patrick Jane završio u zatvoru, uspijeva iz njega pomoći timu CBI-a

-

U podrumu napuštene zgrade pronađeno je tijelo zakopano licem prema dolje. Žrtva je bila dobro odjevena, iako je možda živjela životom skupljim nego što si ga je mo-mogla priuštiti i lažno se prikazival­a svijetu.vijetu.

Pelant, čija je lijeva stranaa lica prekrivena ožiljcima koje mu je zadaodao Booth kad ga je upucao, prati Brenna-nnaničino kretanje na nizu ultramoder­nihrnih računala koje je kupio novcem kojii je ukrao Hodginsu, a kojim je kupio i kuću u kojoj se skriva. SRIJEDA Sweets razrađuje riskantann plan da istjeraju Pelanta na čistac. Iskorištav­ajući tijelo čovjeka koji je umro od infarkta i ostavio tijelo Jeffersoni­anu, preinačuju ga da bi se činilo da je žrtva drugog ubojice. ČETVRTAK Tim iz Jeffersoni­ana je na večeri uoči Boothova i Brennaniči­nana vjenčanja kad zazvoni svećenikov telefon. Pri iskopavanj­u temelja za sjenicu pronađeno je tijelo. PETAK Brennan je porotnica na suđenju profesiona­lnom nogometašu Peteru Kidmanu optuženom za ubojstvo supruge.

Daisy, koja mijenja Brennan u laboratori­ju, vrlo je nesigurna u svoj rad.

PONEDJELJA­K Patrick Jane koristi mentalne sposobnost­i da zavadi osumnjičen­ike kako bi riješio slučaj direktora softverske tvrtke koji je pronađen ubijen na svojoj jahti. UTORAK Lisbon strahuje da serijski ubojica Crveni John uvlači Patricka Janea u zamku kada tim CBI-a istražuje ubojstvo mlade djevojke i otmicu njezine sestre blizanke. SRIJEDA Tim CBI-a istražuje smrt ubijene pripravnic­e ugledne senatorice, dok Jane istodobno pokušava otkriti koje je nove informacij­e o slučaju Crveni John doznao agent Bosco.

ČETVRTAK Patrick Jane, agentica Lisbon i agenti CBI-a istražuju ubojstvo uspješnoga kriminalna odvjetnika čiji je jedini klijent jedna od najopasnij­ih i najmoćniji­h motociklis­tičkih bandi u Kalifornij­i.

PETAK Iako je Bosco uhitio Janea i strpao ga u zatvor jer ga je špijunirao, Jane iz ćelije uspijevapi­jeva pomoći timu CBI-a da riješi ubojstvo mladića. Šef Minelli naređuje Patricku Janeu,

Lisbonici i ostalima da surasurađu­juađuju s Boscom i njegovimn timom u pronalažen­ju žene koja je otetaa za otkupninu.

 ??  ??

Newspapers in Croatian

Newspapers from Croatia