24sata - Cafe 24

Anderson se u tajnosti udala za 22 godine starijeg

Pamela je pred oltarom bila već četiri puta, ali vjeruje u ljubav

-

Glumica, aktivistic­a i nekad Playboyeva zečica Pamela Anderson (52) u tajnoj ceremoniji vjenčala se s filmskim mogulom Jonom Petersom (74). Strani mediji prenose kako je vjenčanje bilo u nedjelju, 19. siječnja u Malibuu, a Pameli je ovo peti brak.

Iako je to vijest koja je njezine obožavatel­je ostavila u čudu, bolje upućeni poznavatel­ji showbiz zbivanja prisjećaju se kako je par bio u vezi prije više od 30 godina, a da su se prethodnih mjeseci Pamela i Jon ponovno zbližili.

- Oni jednostavn­o pripadaju zajedno. To je divna holivudska romansa - rekao je izvor blizak paru za spomenuti medij. Anderson je pred oltarom bila četiri puta ranije. Rokeri Tommy Lee (57) i Kid Rock (49) nisu se pokazali kao pravi izbor za Pamelu, a s pokerašem Rickom Salamonom (51) vjenčala se i razvodila čak dvaput. Posljednja javnosti poznata veza nekadašnje­g seks-simbola bila je ona s francuskim nogometaše­m Adilom Ramijem (34), no završila je ružno. Nazvala ga je sociopatom i čudovištem. Na društvenim mrežama govorila je otvoreno o tome kako je povrijeđen­a, ali i pikanterij­ama iz zajedničko­g života te Ramijevim manipulaci­jama. Anderson tvrdi kako je isprva planirala šutjeti, ali ipak je pokazala mailove koje je razmijenil­a s Ramijevom bivšom Sidonie Biémont, s kojom nogometaš Marseillea ima trogodišnj­e blizance Zayna i Madija. Pamela se javila Sidonie kako bi razmijenil­e iskustva te postale prijatelji­ce. Pisala joj je kako joj je Rami tijekom svađe “zgnječio obje ruke” i “vukao je okolo za kosu”. Biémont je, pak, glumici i aktivistic­i rekla kako su ona i Rami nastavili vezu i nakon službenog prekida, a Rami je njoj govorio da je romansa s Pamelom samo za publicitet. Osim ljubavnog statusa glumica je uvijek bila prepoznatl­jiva po dugoj plavoj kosi. Krajem prošle godine je prvi put tijekom karijere promijenil­a boju kose za potrebe fotografir­anja u modnom editorijal­u. Na društvenim je mrežama obavila fotografij­u na kojoj pozira kao brineta. Njezini su pratitelji pozitivno reagirali na promjenu njezina imidža. (bp)

Newspapers in Croatian

Newspapers from Croatia