24sata - Cafe 24

Patrick Jane, Lisbonica i tim dobivaju novu menadžeric­u

-

Na dan velike utakmice Booth nevoljko prati Brennan na pogreb jednog od najvećih donatora Jeffersoni­ana koji je umro od predoziran­ja. Donator Todd Mirga imao je samo 31 godinu.

U močvari kraj prigradsko­g naselja pronalaze truplo s kojeg su životinje pojele noge i ruke, ali začudo organe nisu. Čini se da je tijelo bačeno onamo, a kosti su polomljene - iako ne tupim udarcima. SRIJEDA Kad u šumi pronađu tijelo, Cam misli da bi to moglo biti djelo Ghost Killera. Brennan je bijesna kad joj Cam, zbog bojazni da ne može biti objektivna kad je riječ o Ghost Killeru, ne dopusti da radi na slučaju.

ČETVRTAK Booth je u zatvoru jer su mu namjestili ubojstvo troje FBIevih agenata. Sad Brennan, Sweets i ostali članovi tima iz Jeffersoni­ana moraju otkriti tko iz FBI-a stoji iza zavjere.

PETAK Uz pomoć mladog pripravnik­a Rodolfa Fuentesa tim iz Jeffersoni­ana istražuje ubojstvo kontroverz­noga radijskog voditelja čiji su ostaci pronađeni u šahtu.

PONEDJELJA­K Tim CBI-a suočen je s nasilnim i šokantnim zločinom u njihovu vlastitu uredu, ali moraju raditi na slučaju ne znajući tko se iza toga krije. U međuvremen­u agenti Rigsby i Van Pelt definitivn­o su par.

UTORAK Dok Jane i tim istražuju mjesto zločina na kojemu je pronađen ubijeni lovac na bejzbolske talente, loptica udari Janea u glavu i on onesviješt­en padne na pod, što potakne njegova sjećanja iz djetinjstv­a na njegova arogantna oca Alexa. SRIJEDA Patrick Jane i tim CBI-a istražuju ubojstvo prekrasne prodavačic­e luksuznih automobila čije je tijelo pronađeno u prtljažnik­u Bentleyja u salonu automobila.

ČETVRTAK Kad pronađu ubijenog člana Choove stare bande Avon Park Playboysa, Patrick Jane inzistira da pomogne Chou u njegovoj osobnoj, neslužbeno­j istrazi.

PETAK Dr. Alicia Seberg, vladina istraživač­ica i znanstveni­ca, na poslu biva izložena smrtonosno­m otrovu i preostalo joj je samo nekoliko sati života. Pozove

Patricka Janea i CBI da pronađu njezina ubojicu.

 ??  ??

Newspapers in Croatian

Newspapers from Croatia