24sata - Cafe 24

Vapaj Nine Morić: Bivši me je istukao, imam modrice...

-

Nina Morić (43) objavila je potresnu fotografij­u s modricom na donjem dijelu leđa i prepisku s bivšim dečkom Luigijem Marijem Favolosom (32) u kojem ga je optužila za zlostavlja­nje.

Zagrebačka manekenka, koja živi u Milanu, prozvala je bivšeg partnera za nasilje prema njoj i njezinu sinu Carlosu Mariji (17), kojeg ima s bivšim suprugom Fabrizijom Coronom (45). - Branio sam je od nje same, nisam htio da se povrijedi - tvrdi Favoloso, što je Ninu isprovocir­alo pa je iznijela niz optužbi na račun bivšeg dečka.

- Da, branio me od mene same udarivši me - tvrdi manekenka. Napisala je da je nije samo udario, nego da ju je htio ubiti. U drugoj poruci Nina tvrdi da je bivši dečko bio nasilan i prema njezinu sinu. - Nasreću, bacila sam se na sina da ga zaštitim, ali ostala mu je modrica na čelu - tvrdi Nina. Objavila je poruke bivšeg dečka u kojima on tvrdi da je ona prema njemu bila hladna. - Pronašao sam liječnika koji će mi pomoći. Želim da znaš što osjećam prema tebi - pisao joj je Favoloso moleći je da mu pruži drugu priliku, ali Nina nije pristala i kratko mu je odgovorila: “Ti si lud”. Luigi Mario je u talijanski­m medijima sve porekao.

sam je tukao, moj otac tvrdi da je ona tukla mene. Ništa od toga nije istina - rekao je. Manekenka se nije javljala na naše pozive, kao ni njezina majka Vranka, koja je s njom u Milanu, kako nam

- Nina tvrdi da

je rekao Ninin tetak, ugledni zagrebački psihijatar dr. Slavko Sakoman. - Nismo se čuli neko vrijeme, odnosno trebala je za Novu godinu doći u Zagreb. Znam da su Nina i taj dečko prekinuli te da je tu vezu trebalo prekinuti. Sad je mirna. Otjerala ga je definitivn­o i konačno. On je bio osoba koju radi njegova karaktera ne možeš imati u blizini - rekao nam je. Snježana Mehun, njezina bliska prijatelji­ca, kod koje je Nina također se nije čula s manekenkom. - Šokirala me njezina objava. To mi je grozno, osuđujem svako nasilje prema ženama. Čule smo se prije nekoliko mjeseci i sve je bilo u redu. Kad su Nina i Luigi Mario došli u Hrvatsku prije nekoliko mjeseci, djelovali su skladno - kaže nam. (ip)

Newspapers in Croatian

Newspapers from Croatia