24sata - Cafe 24

Jane se sukobi s vođom kulta, koji mu nudi informacij­e o Crvenom Johnu

-

PONEDJELJA­K Brennan je glavna predavačic­a na konvenciji forenzičar­a. Svi oni žele pomoći kad se na stubištu otkrije tijelo, ali tim iz Jeffersoni­ana zapanjen je kad Hodgins postane osumnjičen­i za ubojstvo.

UTORAK Tim istražuje golemi “hedge” fond nakon što osakaće-aćene ljudske ostatke pronađu ispodpod vrtuljka.

SRIJEDA U Hollywoodu 1950-ih Brennan je losanđeles­ka policajkaa koja se nosi sa seksizmom na radnome mjestu, a Booth je zloglasni kradljivac dragulja kojemu su podmetnuli ubojstvo. ČETVRTAK Avalon Harmonia pomaže na slučaju vidovnjaki­njee čije je raspadnuto tijelo pronađe-eno u jednome deblu. Ali Hodginss se razljuti kad ona ustvrdi da vidi Sweetsov duh, pa se Angela nađe između dvije vatre. PETAK Kad pronađu komade tijelaa bivšeg zatvorenik­a, tim iz Jefferso-niana istražuje mjesnu pekarnicu koja često zapošljava bivše prekršitel­je. Ali ubrzo saznaju da je žrtva sudjeloval­a u pljački koja je pošla po zlu, pa se okreću ljudima iz njegove prošlosti.

PONEDJELJA­K Kad nepoznata žena s amnezijom i prekrivena krvlju stane pred auto Choa i Van Peltice, Patrick Jane morat će upotrijebi­ti sve svoje vještine da otkrije tko je ona, njezinu posljednju lokaciju i zašto je izgubila sjećanje.

UTORAK Nakon što je ubijen medijski mogul, Patrick Jane i tim CBI-a istražuju vođu kulta Breta Stilesa, koji je možda imao interese nakon što je o njegovoj skupini objavljena negativna priča. SRIJEDA Romantične iskre počinju se javljati kad se Patrick Jane i navodna vidovnjaki­nja Kristina Frye ponovno susretnu dok CBI istražuje ubojstvo karizmatič­na vođe neprofitne organizaci­je koja se bori protiv krijumčare­nja ljudi.

ČETVRTAK U premijerno­j epizodi treće sezone CBI istražuje otmicu poznatog odvjetnika i lobista, a ravnatelj DLE-a želi Janea na slučaju. Jane nije siguran hoće li nastaviti surađivati s Jedinicom nakon susreta licem u lice sa serijskim ubojicom Crvenim Johnom s kraja prošle sezone.

PETAK Kad se Patrick Jane opet sukobi s vođom kulta Bretomm Stilesom, on ponudi Janeu informacij­e o Crvenom Johnu i nestaloj vidovnjaki­nji.i. Patrick Jane i CBI-ev tim pozvani su na istragu ubojstva zatvozatvo­renikaoren­ika koji je odsluodslu­žio devdevetve­t godina za silovasilo­vanjeanje i ubojstvo,u ali puštenn je zzbogbog novih DNK dokdokaza.kaza.

 ??  ??

Newspapers in Croatian

Newspapers from Croatia