24sata - Cafe 24

Philip se sastaje s Olegom i doznaje sve o promjeni klime u SSSR-u

-

Mlađahna Ece Baliç osvajala je kolegu Nevzata Cana Rüzgara (26), kojeg znamo kao Kerema iz serije “Elif”. Ona je u istoj seriji igrala Asli. Zavela ga je dok je on još bio u vezi. Djevojka ga je ostavila, a on shvatio da ljubavi s Ece treba dati šansu.

PONEDJELJA­K Jesen je 1987. Kako se bliži veliki samit o kontroli naoružanja, važan i SAD-u i SSSR-u, Elizabeth je na rubu izdržljivo­sti. Philip se prestao baviti špijunskim poslovima i vodi putničku agenciju. Studentica Paige nastavlja razvijati vještine kao ilegalna operativka uz pomoć majke.

UTORAK Elizabeth preuzima stari lažni identitet kako bi stupila u vezu s izvorom u ministarst­vu vanjskih poslova koji joj nudi vrijedne informacij­e te se mora povežti sa starim izvorom kojeg treba uvjeriti da joj nastavi pomagati.

SRIJEDA Poslije Elizabethi­ne operacije, koja je završila katastrofo­m, ona i Philip sukobljava­ju se oko toga kako se treba nositi s posljedica­ma u vezi s Paige; dok Philipa zabrinjava može li njegova kći podnijeti ono što je vidjela, Elizabeth daleko više muče kćerini nedostaci kao operativke. ČETVRTAK Philip se sastaje s Olegom i doznaje više o promjeni političke klime u SSSR-u. Oleg mu otkriva da kod kuće postoje snage koje pokušavaju spriječiti sporazum o razoružanj­u između SAD-a i SSSR-a, a oni koji se bore za mir trebaju informacij­e o Elizabethi­nu zadatku. Kad dozna da bi buduće informacij­e o skorom samitu mogle biti ograničene, Elizabeth poduzima krajnje mjere da se približi sovjetskom pregovarač­u.

 ??  ??
 ??  ??

Newspapers in Croatian

Newspapers from Croatia