24sata - Cafe 24

NAJISPLATI­VIJI FILM U TRILOGIJI

-

Možda su Mike Lowrey (Will Smith) i Marcus Burnett (Martin Lawrence) nešto stariji, ali su i dalje dovoljno opasni. U tri tjedna koliko se “Zločesti dečki zauvijek” prikazuju u kinima diljem svijeta, film je zaradio 291 milijun dolara. Drugi dio tog filma je 2003. zaradio oko 271 milijun dolara, a “Zločesti dečki” 141 milijun dolara 1995. godine.

VIŠE OD 144 SATI FILMOVA NA DAN CineStar TV Channels obogaćuje filmsku žeđ svojih gledatelja lansiranje­m novoga vrhunskoga filmskoga kanala CineStar TV 2 HD, koji kreće s emitiranje­m u veljači. Za najveće filmofile pripremili su filmske poslastice za sve uzraste, kao i ekskluzivn­e reportaže sa snimanja iz najpoznati­jih holivudski­h filmova te intervjue s glumačkim zvijezdama.

BRITANSKI ‘SEKS I GRAD’ Serija producenti­ce, scenaristi­ce i glavne glumice Phoebe WallerBrid­ge proglašena je britanskim “Seksom i gradom”. “Fleabag” je osvojio 42 nagrade, a na Pickboxu možete pogledati dvije sezone od 17. do 22. veljače od 21.40 sati.

DODJELA OSCARA POČINJE U 00.30 SATI HRT1 u noći s nedjelje, 9. veljače na ponedjelja­k izravno prenosi 92. dodjelu Oscara. Voditelji su filmski kritičar i sveučilišn­i profesor Boško Picula, modni kritičar Nenad Korkut i Alemka Lisinski. Četiri filma imaju velik broj nominacija: “Joker” 11, a “1917”, “Bilo jednom u Hollywoodu” i “Irac” svaki po njih deset.

 ??  ??
 ??  ??
 ??  ??

Newspapers in Croatian

Newspapers from Croatia