24sata - Cafe 24

LISINSKI (OPET) PLEŠE POD MASKAMA

-

Koncertna dvorana Vatroslava Lisinskog pripremila je za subotu, 8. veljače, tradiciona­lni fašnički program “Lisinski pleše pod maskama” s komičarem Željkom Pervanom. “Bit će to najveći karnevalsk­i spektakl Grada Zagreba”, rekao je direktor Lisinskog Dražen Siriščević najavivši bogati program, od žonglera do Pervanova stand-up nastupa.

PREMIJERA ‘HOTELA ZAGORJE’ U GAVELLI Gavellina nova predstava autorski je projekt Anice Tomić i Jelene Kovačić prema romanu Ivane Bodrožić. Ovo je priča o odrastanju prognane vukovarske djevojčice u ratnim vremenima. Premijera je 14. veljače, a u glavnim ulogama su Dijana Vidušin, Ksenija Pajić, Perica Martinović, Bojana Gregorić Vejzović, Tena Nemet Brankov i drugi.

OD 13. VELJAČE

U kina stiže “Zagrebački ekvinocij” Svebora Mihaela Jelića, koji se najavljuje kao generacijs­ka komedija koja prikazuje zagrebački alternativ­ni noćni život. Film je nastao gotovo bez budžeta.

OSCARMANIJ­A U ZAGREBAČKO­J KINOTECI Osim nominirani­h filmova za ovogodišnj­e Oscare, od “Jokera” i “Judy”, preko “Malih žena i “Medene zemlje”, u zagrebačko­j Kinoteci cijelu veljaču možete pogledati i “stare” dobitinike ove prestižne filmske nagrade. Tako su na repertoaru i hitovi “Ladybird”, “Kramer protiv Kramera”, “Dobri momci”, “Američki psiho”...

 ??  ??
 ??  ??
 ??  ??

Newspapers in Croatian

Newspapers from Croatia