24sata - Cafe 24

Splitska pjevačica je iz zasad nepoznatog razloga uredila profil Stručnjaci su uvjereni: Fućkaš prezime, Severini to ne treba

- Piše: LUCIJA PTIČAR

Čest je slučaj da uspješne žene koje su izgradile karijeru i prepoznatl­jivost ostavljaju svoje djevojačko prezime jer je to dio njihova osobnog brenda po kojem su prepoznate, objasnio nam je Bojan Bernik, izvršni direktor marketinšk­e agencije “Morgan Grey”.

Iz tog razloga je, ističe Bernik, navodno pjevačica Severina Kojić (47) na društvenoj mreži maknula prezime supruga, bivšega golmana Igora Kojića (32).

- Kad pričamo o Severini, ona je kao jaki brend prepoznata po imenu i svi znaju na koga mislimo kad kažemo Severina. Je li Kojić ili Vučković, potpuno je nebitno - objašnjava marketinšk­i stručnjak. Unatoč tome što j4 prati čak milijun i 200.000 fanova, pjevačica prati samo supruga Igora. Ne prati ni svekra Dragana Kojića Kebu (59) kojem često komentira fotografij­e.

Severinini obožavatel­ji smatraju kako među supružnici­ma nema većih trzavica te kako je micanje prezimena samo dio njezina imidža jer je već kao tinejdžeri­ca počela karijeru pod imenom “Severina”. Inače, Severina je nekoliko puta na društvenim mrežama istaknula koliko ima dobar odnos sa svekrom i svekrvom. Pjevačica je u Beogradu pozirala s njima, čime se “pohvalila” na svojoj društvenoj mreži.

- Olja i Dragan, najbolja svekrva i svekar na svijetu... Danas su nas odveli na ručak kod Mike. Moja obitelj u svijetu neizvjesno­sti, ljubav i podrška. Divno je što ih imam! - napisala je Seve na društvenoj mreži. Početkom veljače Severina i Igor bili su u Rijeci na otvorenju projekta Europska prijestoln­ica kulture. U ružičastoj haljini i bijelom kaputu pozirala je pred fotoreport­erima. Supružnici su pazili na svaki detalj pa je tako Igor nosio kravatu čija je boja odgovarala Severinino­j haljini. - Stvarno sam sretna što sam bila pozvana. Ovdje sam provela jedan predivan dio života - objasnila je pjevačica.

 ??  ??

Newspapers in Croatian

Newspapers from Croatia