24sata - Cafe 24

Zaveo Šuput, sad želi osvojiti estradu: Hrvati, spremam hit

Amerikanac Ron Holsey snimio je spot za pjesmu na hrvatskom

- Piše: LUCIJA PTIČAR

Ljubav pobjeđuje daljine i prepreke. Traži rizik, želi da se kockaš s njom, ponekad moraš “potrošiti” mjesec, godinu, dvije, deset, no zbog svoje odlučnosti nudi ti priliku da “gaziš” svoje limite i postižeš nemoguće.

Tim riječima vodi se simpatični Amerikanac Ron Holsey (39), koji je ovih dana iz Los Angelesa ponovno “sletio” u Hrvatsku. U našoj i susjednim državama pronašao je dom iz kojeg mu je svaki put sve teže otići, a kad je u Zagrebu, osmijeh mu ne silazi s lica. Iz Amerike je stigao zbog svoje ljubavi - glazbe. Oduševio je žiri i publiku “Supertalen­ta” nakon što je otpjevao pjesme Zlatka

Pejakovića (69) i Kiće Slabinca (75), pa je sad poželio imati pjesmu na hrvatskom. Želja mu se brzo ostvarila. Marko Tomasović (43) između 200 pjesama našao je “pravu” za Rona. - Brzo smo pronašli zajednički jezik, mogu reći da mi je čast što sam imao priliku raditi takav projekt. Kad mi je Ron rekao da treba hit za hrvatsko tržište, sjetio sam se da imam pjesmu s ritmom Makedonije i Kosova. Pa i ‘Čavoglave’ su tog ritma, to prolazi u regiji - smatra Tomasović. S njim se slaže i Ron.

- Sve smo se brzo dogovorili. Pričali smo o mojim interesima koji su vezani za balkansku glazbu, uskoro mi se javio da ima pjesmu za mene, kad sam je prvi put čuo, odmah mi se svidjela. Riječ je o ljubavnoj pjesmi, o prekidu. Ostvario mi se san, od uvijek sam želio pjesmu na hrvatskom, ovo je predivna prilika - smatra Amerikanac. Dio spota za pjesmu “Nedostižna” snimio je u rodnoj Americi iz koje je “pobjegao” zbog djevojke koju na kraju u Zagrebu nalazi u zagrljaju s drugim muškarcem. Prepoznatl­jiv izgled i dugi, široki osmijeh nisu mogli ne zamijetiti. “Pa to je Ron iz Supertalen­ta’ što on radi ovdje?”, pitali su se jedni, dok su drugi promatrali snimanje.

- Zagrepčani znaju tko sam. Nakon ‘Supertalen­ta’ hodao sam adventom i ljudi su me prepoznali, bilo je nestvarno, ‘okinuo’ sam puno selfija, vjerojatno sam svuda po Instagramu - kroz smijeh nam priča Ron.

 ??  ??
 ??  ?? OPUŠTENI Na zagrebačko­m Zrinjevcu snimao
je spot
OPUŠTENI Na zagrebačko­m Zrinjevcu snimao je spot

Newspapers in Croatian

Newspapers from Croatia