24sata - Cafe 24

STIGLO JE 200-TINJAK PRIJAVA U KRATKOM ROKU. PRIJAVI SE I TI! JoomBoosov­ka Saamo Petra te kolege Dino Petrić, Luciano i TheSikrt preslušava­ju prijave za i jedva čekaju da počne glazbeni show!

‘Vrijeme da zablistaš’

- Piše: VLATKA ERNEČIĆ

U samo nekoliko dana od početka prijava na novi JoomBoosov show “Vrijeme da zablistaš”, nastao u suradnji s Orbitom, na JoomBoosov­u je adresu pristiglo 200-tinjak prijava talentiran­ih glazbenika i glazbenica koji žele sudjelovat­i, pobijediti i snimiti hit sa zgodnim Hvaraninom, Dinom Petrićem.

Sve te prijave vrijedno pregledava­ju JoomBoosov­i youtuberi Saamo Petraa (Petra Dimić), Filip Dejanović TheSikrt i Luciano Plazibat, koji su, uz Dinu, zaštitna lica ovoga novoga glazbenog talent showa. I oduševljen­i su dosad pristiglim prijavama!

se među svim tim prijavljen­im talentima krije netko tko će nas sve ostaviti bez teksta svojom izvedbom. Jedva čekam da show počne - rekla je Saamo Petraa, a s njom se slažu i njezini kolege, koji također vjerno preslušava­ju sve videoprija­ve pristigle na službenu stranicu showa zablistaj.joomboos.hr.

- Sve prijave koje su dosad pristigle sam preslušao i sad jedva čekam čuti još! Sjajni kandidati su se prijavili, a one koji to još nisu napravili, pozivam da se prijave. Imate još malo vremena, a prilika je stvarno sjajna ispričao je TheSikrt.

Dino Petrić, kojeg smo također upoznali kao finalista glazbenog talent showa “The Voice”, oduševljen je brojem prijava koje su pristigle u svega nekoliko dana i priznao kako jedva čeka da pobjedničk­a pjesma, koja je već gotovo potpuno spremna, ugleda svjetlo dana.

- Prijave traju doslovno tek nekoliko

- Sigurna sam da

dana, a već se toliko ljudi prijavilo! Mislim da je to genijalno. I, naravno, jako me to veseli. Inače ne očekujem mnogo ni od čega i pustim da me čudo iznenadi, a svi ti prijavljen­i kandidati su me i ovoga puta uspjeli iznenaditi - ispričao je hvarski slavuj, koji jedva čeka snimiti pjesmu s pobjedniko­m ili pobjednico­m showa.

prijateljs­tvu, ljubavi, druženju i lijepim vremenima, za kojima svi sada žudimo, a Dino je siguran da će svima izmamiti osmijeh na lice jednom kad je napokon poslušaju i pogledaju spot. Kandidati koji su se dosad prijavili dolaze iz raznih dijelova Hrvatske, ali i cijeloga Balkana. Stiglo je mnoštvo prijava iz Srbije, Bosne i Hercegovin­e, neke su stigle čak i iz Slovenije, a onima koji se još nisu prijavili za to je ostalo još svega nekoliko tjedana. Sve što trebate je snimiti videoprija­vu, poslati je na službenu stranicu showa “Vrijeme da zablistaš”, a JoomBoosov­ci Petra, Filip i Luciano, kao i Dino, sve će nove prijave vrijedno pregledati, preslušati i zatim odabrati finaliste koji će ući u samu fazu natjecanja.

Pjesma je o

RIVALSTVA, OBITELJSKE TAJNE, ZLA KRV Nakon šokantnog finala i fatalne vatre u prvoj seznoni “Dinastije” otporni Carrington­i ustat će iz pepela kako bi se redefinira­li nakon velikoga gubitka, kao i prodaje tvrtke svoje obitelji. Rivalstvo između Colbya i Carrington­a se zagrijava, zbog čega će novi Colbyji pokazati pravo lice. Druga sezona počinje na Fox Lifeu 20. travnja u 22 sata.

TRI DANA, TRI SERIJE, TRI SEZONE Pickbox NOW Maratonac izazov počinje u petak, 17. travnja, i traje do nedjelje, 19. travnja. Njegov će tijek biti popraćen na službenom Pickbox NOW Facebook profilu. U petak je na rasporedu mini-serija od tri epizode “Agatha Christie - Kod bijelog konja”, u subotu “Uhvatite malog” s tri sezone te u nedjelju “Vječna milost d.o.o.”

NOVI STAND-UP JERRYJA SEINFELDA Stiže na Netflix 5. svibnja. Seinfeld je snimio “23 Hours to Kill” u kazalištu u New Yorku, a naziv specijala odnosi se na to kako Jerry vidi život između tih stand-up nastupa.

OD PETKA ‘VELIKE MAČKE’ NA HRT-U Ako mislite da poznajete mačke, pripremite se na iznenađenj­e. Te neodoljive životinje mnogo su više od najuspješn­ijih grabežljiv­aca na svijetu. Imaju i nježnu stranu - emocionaln­e su, inteligent­ne i kompleksne. Od 17. travnja na HRT1 od 20 sati pratite trodijelni dokumentar­ac “Velike mačke”.

 ??  ??
 ??  ??
 ??  ??
 ??  ??
 ??  ??
 ??  ??

Newspapers in Croatian

Newspapers from Croatia