24sata - Cafe 24

Nisam operirala nos, a bez šminke sam baš bezveze

Dala je veliki intervju u kojem se raspričala o svemu…

-

Pjevačica Maja Šuput Tatarinov (40) gostovala je u podcast Inkubatoru repera Fila Tilena (32). U intervjuu se raspričala o svemu, a na početku je priznala da se nije naspavala u karanteni.

- Spavam po četiri sata, to mi je dosta, navikla sam biti umorna i da mi je preko dana loše - rekla je. U izolaciji se čak “bacila” i na čišćenje, što inače ne radi.

- Ja sam veliki radnik, ali mrzim biti domaćica, to me ne zanima. Ne želim kuhati, peglati i spremati - iskreno je poručila. Pohvalila se kako si je sve u životu kupila sama.

- Imam svoj stan, auto, cipele... Pa me manje pogađa kad u novinama npr. pročitam “Maja operirala nos”, koji naravno nisam operirala - otkrila je i dodala kako baš i ne čita članke o sebi. Tilen joj je u jednom trenutku otkrio da, kad se na Google upiše “Maja Šuput”, prvo što se pojavi je “bez šminke”. Zatim joj je rekao da je donio sredstvo za skidanje šminke u slučaju da želi gledatelji­ma otkriti kako tada izgleda. Ipak, Maja je to odbila.

- Dala sam milijun intervjua, ali gluplje pitanje u životu nisam čula kazala je i dodala: “Sebi izgledam bez veze bez šminke, izgledam regularno i obično”. Otkrila je i kako je često birala muškarce koji su bili potpuno krivi za nju.

- Jedno vrijeme sam imala problem s ljigavim muškarcima, odnosno šarmerima bez pokrića - poručila je.

Ističe kako joj novac kod muškarca nikada nije bio bitan.

- Imala sam dva, tri dečka koji nisu imali za kikiriki - otkrila je. Šuput, tvrdi, sama vodi svoj Instagram.

- U to ulažem puno vremena, što se vidi i po slikama, imam jako puno followera, to je i za marketing jaka stvar - poručila je. Priznala je da na Instagramu redovito blokira hejtere koji je “pljuju”.

- Kad sam blokirala njih 5000, shvatila sam koliko je to zabavno - iskrena je. Pohvalila se i da krajem mjeseca izlazi još jedan njezin proizvod, no nije htjela otkriti detalje.

- U njega sam najviše uložila, tome sam se posvetila u karanteni - zaključila je. (mb)

Newspapers in Croatian

Newspapers from Croatia