24sata - Cafe 24

U, PRELJUB TIŽE I BEBA...

-

mnogi gledatelji pretpostav­ili su kako je to napravio jer je tad već provodio vrijeme s Gogom. Adam kaže kako su se među njima iskrice pojavile tek nakon što je donio konačnu odluku da je s priča s Nikolinom završena, dok Goga kaže da su se simpatije javile neposredno prije nego što će ona napustiti eksperimen­t. Kad god da im je ljubavni odnos počeo, njihovi partneri iz showa na tu odluku nisu ostali ravnodušni.

- Nije bilo svejedno

jer sam se prepustio, bio iskren i bio ja u cijelom eksperimen­tu - rekao nam je Dejan, a Nikolina im je poželjela sreću u daljnjem životu. Također, nakon finalne emisije RTL je objavio kako Gordana i Adam žive skupa i da im je dijete na putu. Doznali su uoči blagdana i Gogi se već nazire trudnički trbuščić.

- Prvo je bio blagi šok, ali brzo smo shvatili da je to ono što želimo - zaključio je Adam.

Nije samo fatalna četvorka zapela za oko gledatelji­ma. Nadia Amić (29) i Luka Budak (29) prošli su svašta - svađali su se, mirili, ljubili, pokušali izvan showa i u rekordnom vremenu su prekinuli. U početku je sve bilo odlično, iskre su frcale na sve strane, a Luka je već u prvim danima showa rekao kako se zaljubio u Nadiju. Ubrzo su “pali” i prvi poljupci, a uslijedile su i svađe. Sve je eskaliralo na mirnoj šetnji Jarunom kad je Luka pokušavao od Nadije saznati zbog čega spava na kauču, a ne s njim u sobi.

jedan jedini problem. Želim da se ovo snimi i pokaže stručnjaci­ma. Luka se zaljubio, a ja sam prejaka žena, u nekim stvarima ga ne je*** pet posto i on se ne može s time nositi. To je to, otkopčajte me - samouvjere­no je rekla Nadia, a Luka nije mogao vjerovati što je čuo.

- Izjaviti onakve stvari je malo, rekao bih, djetinjast­o. To bih ja ovim putem

- Luka, postoji

javno negirao. To apsolutno nije istina - rekao je Luka i “puknuo” se smijati, a Nadia je nastavila u svom tonu.

- Ne želim seks nit’ će biti seksa, ni ispred kamere ni iza kamere - rekla je. Mnogi se gledatelji sjećaju pečenog pileta zbog kojeg su se Nadia i Luka posvađali na večeri s njezinom prijatelji­com i njegovim bratom. Luka se požalio kako zna ispeći, ali ne zna izrezati pile, na što je Nadia rekla da zna. Očekivao je da će ga ona rezati pred gostima, što se nije dogodilo, nego je forsirala Luku da on to napravi, iako je znala da ne zna.

- Nadiji zamjeram što nije narezala pile, sebi što nisam gledao tutorijale kako se reže pile našalio se Budak. Ipak, unatoč svim trzavicama njihova finalna odluka je bila da pokušaju izvan showa. Pet tjedana nakon toga Luka i Nadia su došli na završno okupljanje, gdje su rekli da im ljubavna veza ipak nije uspjela.

razvio u jako dobro prijateljs­tvo s obzirom na to da se ja osjećam nezrelo pokraj žene poput nje. Zbog stila života koji vodimo i načina na koji živimo, ne bih joj mogao pružiti ono što bi ona potpuno htjela - rekao je Luka, koji kaže da je bolje da on i Nadia budu samo prijatelji. Tako su odlučili i Valentina Hržić (45) te Marinko Matejak (47). Tijekom eksperi

- Naš se odnos

menta imali su miran i skladan odnos. Marinko se stalno nadao da će među njima biti nešto više od prijateljs­tva, ali Valentina je to uporno sputavala. Kaže da među njima nije bilo iskrica.

je nedostajal­o fizičke privlačnos­ti - objasnila je. Najprisnij­i trenutak koji su imali bio je kad su se penjali po stijenama. Marinko je iskoristio priliku i pomogao Valentini tako što ju je primio za stražnjicu da ne padne.

- Nisam je pipkao, samo sam htio pomoći ženi u nevolji. Pridržavao sam guzove da ne padne - iskren je bio Marinko, no Valentini se nije svidjela njegova šala.

- Da je nastavio pipkati, dobio bi mali šamar iza uha - rekla je tada. Avanturu u showu im je otežavala i Marinkova kći Vinka, koja od početka nije odobravala ženu s kojom su eksperti spojili njezina oca. Na vjenčanju joj je pronalazil­a brojne mane, od izgleda do načina plesanja, a kasnije je otkrila zbog čega se tako ponašala.

- Cijeli je život samo tvoj i onda znaš da će doći netko drugi - rekla je uplakana Vinka u showu. Atraktivna Valentina tijekom emitiranja pridobila je brojne pratitelje na društvenim mrežama, od kojih su mnogi hvalili njezin izgled.

- S linijom nisam imala nikad problema, to je stvar genetike. Trčim svaki dan i provodim puno vremena u prirodi - rekla nam je Valentina. Jednom je izgledom privukla pozornost najstarije­ga kandidata showa. Milan Tokić (64) okrenuo se za njom kad je išla na razgovor s ekspertima i u afektu je rekao “opa”. Njegovoj supruzi Gordani Gašparić Vrbljanin (62) to se nikako nije svidjelo.

- Ti si, Milane, za mene opet pao jednu stepenicu niže. Ako želiš osvojiti mene, ne možeš preda mnom za drugu ženu reći ‘opa’. Meni to ostaje u glavi i Milan će me sigurno čuti - rekla je tada vidno uznemirena Gordana. Najstariji par ovog eksperimen­ta jedini je, od prvotne “postave”, nastavio s druženjima izvan showa. Nadia i Luka su pokušali, ali nisu uspjeli, dok Gogi i Milanu zasad ide odlično.

- Nije se rodila neka ljubav ili strast, ali i vi ste rekli da to nije bit u našim godinama. Bit je ta prisnost, poštovanje... Tako smo i nastavili. I dalje se smijemo, zabavljamo, idemo nekuda, družimo se, čujemo se - opisala je Gordana njihov odnos nakon što su se ugasile kamere.

- Marinku i meni

 ??  ??
 ??  ?? 4
4
 ??  ?? 1
2
1 2
 ??  ??
 ??  ??
 ??  ??
 ??  ?? 3) i 4)
3
3) i 4) 3
 ??  ?? 5
5
 ??  ?? 4
4
 ??  ?? 1) Nadia je tražila muškarca koji živi brzo 2) Luka je iz ‘Krv nije voda’ stigao u ‘Brak na prvu’ Gordana i Milan nakon showa uživaju skupa, možda među najstariji­m kandidatim­a nije bilo strasti, ali ima poštovanja 5) Valentina smatra Marinka samo prijatelje­m
1) Nadia je tražila muškarca koji živi brzo 2) Luka je iz ‘Krv nije voda’ stigao u ‘Brak na prvu’ Gordana i Milan nakon showa uživaju skupa, možda među najstariji­m kandidatim­a nije bilo strasti, ali ima poštovanja 5) Valentina smatra Marinka samo prijatelje­m

Newspapers in Croatian

Newspapers from Croatia