24sata - Cafe 24

Karlo saznaje da Saša nije njegov sin, zbog toga Julija okonča svoj život

-

PONEDJELJA­K Saša planira vratiti novac mještanima koji su investiral­i u projekt “Otok”. Poziva Karla da s Borutom dođe na imanje i ponudi mu novac da se snađe nakon što preuzme krivnju na sebe i time omogući Lukino puštanje iz zatvora. No Karlo to bijesno odbija. Julija saznavši gdje se skriva Luka, javlja to policiji. Lola dolazi Karmeli pomoći sa spremanjem Ivanove odjeće i pronađu torbu s Ivanovim novcem koju je ostavila Ana. Karmela ipak odluči ne uzeti taj novac i želi ga dati domu za nezbrinutu djecu.

UTORAK Božidar opozove transfer zatvorenik­a i Luka se vraća u Knežev Dol. Pustili su ga da se brani sa slobode te se odluči vratiti na imanje. Luki nije jasno zašto ga je Božidar pustio, a Tamara taji da ga je ona uspjela izvići ucjenom. Julijino se zdravstven­o stanje pogoršava, zbog čega Jelena dolazi na imanje i nagovara je na liječenje, ali sve je uzalud.

SRIJEDA Karlo saznaje od Julije da Saša nije njegov sin i puca mu srce od bola. Zbog toga Julija u očaju okončava svoj život. Tri mjeseca kasnije u tijeku su pripreme za vjenčanje. Lola i Saša razmjenjuj­u nježnosti, a Goran iznenadi Maju novom haljinom. Igor je uzbuđen zbog susreta s Petrom koji sad živi s Lolom i Sašom na imanju, dok Tamaru hvata nervoza pred vjenčanje. Jelena je utješi i smiri, no na početku vjenčanja Tamari puca vodenjak.

 ??  ??

Newspapers in Croatian

Newspapers from Croatia