24sata - Cafe 24

Zbog kolega bismo svi trebali biti još puno glasniji

-

od drugih,

Imao sam veliku sreću što sam Anu upoznao jer mi je puno pomogla. Radio sam kod Ane građevinsk­e poslove i požalio se da na lijevoj nozi imam teške vene debljine prsta. Zasukao sam hlače i pokazao joj da vidi. Pogledala je i rekla: ‘Dat ću ti Božju kremu, ona će ti pomoći’. Rekla mi je da moram svakodnevn­o masirati nogu bar jedanput. Tako sam i radio. Nakon tjedan dana mazanja kremom noga je bila u puno boljem stanju. Vene su se bile povukle čak za pedeset posto. Kako sam dolazio raditi kod Ane na građevinu, tako sam joj pokazivao nogu, a ona se čudila i sama koliko je nastupilo poboljšanj­e. Onda me zabolio zub i jako natekao. Odmah sam pitao Anu ima li nešto i za zub.

Dala mi je smeđu tekućinu (biljne kapi) i rekla da svaka dva sata mućkam u ustima. Sutradan je zub presto boljeti i oteklina je nestala. Kad sam izliječio zub, došao sam ujutro na posao i rekao Ani da me boli lijevo oko. Ona se nasmijala i rekla: ‘Pa tebe stalno nešto boli’. Uzela je čudotvornu kremu, prišla mi i rukama lagano izmasirala kapak lijevog oka. Kao da je spustila na mene milost Božju, odmah sam osjetio olakšanje. Sutradan sam došao na posao i sav ushićen rekao Ani da sam u Našicama svima rekao za tu čudesnu ljekovitu kremu od Boga. Ani sam zahvalio i rekao da njezinu kremu ne bih dao ni za što na svijetu.

Kako je ta krema čudo, govori ova moja priča da mi je krema izliječila i nogu i oko, a kapi zub. Božje čudo, zar ne.

 ??  ??
 ??  ?? Svoja živa svjedočans­tva
šaljite na
a možete ih pročitati na web
stranici
Sve informacij­e možete dobiti
na kontakt telefone od ponedjeljk­a do petka
Svoja živa svjedočans­tva šaljite na a možete ih pročitati na web stranici Sve informacij­e možete dobiti na kontakt telefone od ponedjeljk­a do petka
 ??  ??

Newspapers in Croatian

Newspapers from Croatia