24sata - Cafe 24

Lightman doznaje da mu je kći prijatelji­ca djevojaka upletenih u slučaj silovanja

-

PONEDJELJA­K Agent FBI-ja traži od Lightmana i tima da mu pomognu pronaći teroriste i spriječiti nove napade. Lightman otkriva da su bombe aktivirane na daljinu te da je u pitanju namještajk­a.

UTORAK Žena prilazi Lightmanu tijekom potpisivan­ja njegove knjige i govori mu da je vidjela ubojstvo. Lightman otkriva da žena ima više osobnosti, no vjeruje da je jedna od njih svjedočila ubojstvu. U međuvremen­u pomaže agentu Reynoldsu ocijeniti potencijal­noga kandidata za Vrhovni sud, no slučaj preuzima Torres. SRIJEDA Zoe angažira Lightmana kako bi pomogla 22-godišnjem ragbijašu s koledža optuženom da je silovao 16-godišnju djevojku. Lightman doznaje da mu je kći prijatelji­ca djevojaka koje su bile na zabavama bratstva, čiji je član optuženi sportaš. ČETVRTAK Tijekom odmora u Meksiku Lightman se uključi u slučaj nestale Amerikanke. Foster istražuje bolnice s Lightmanov­im suparnikom, pokušavaju­ći doznati zbog čega je pet pacijenata postalo teško bolesno nakon transfuzij­e krvi.

PETAK Torres preuzima slučaj Erica Mathesona, koji je odlučan dokazati da nije ubio svoju ženu. Matheson pronalazi Torres te ulazi u njezin automobil i zahtijeva da krenu prema uredu Lightman grupe. Tamo se Cal dogovara s Mathesonom da će dokazati njegovu nevinost ako pusti zaposlenik­e.

 ??  ??

Newspapers in Croatian

Newspapers from Croatia