24sata - Cafe 24

Nina Morić na rubu anoreksije zbog prekida

Zagrebačka ljepotica s milanskom adresom mršavošću. Nagađa se da je razlog tome stres nakon razlaza s dečkom

- Piše: IVANA PRGOMET

Nikad mršavija Nina Morić (43) šokirala je šopingiraj­ući na ulicama Milana. U vrućim hlačicama i nezaobilaz­nim štiklama zagrebačka manekenka s talijansko­m adresom pokazala je iznimno ispijene noge. Iako godinama vježba u teretani, njezine tanašne noge nisu mogle proći nezapaženo. Njezini obožavatel­ji zapitali su se što se s njom događa. Mnogi nagađaju da je izgubila na težini zbog stresa nakon prekida s deset godina mlađim zaručnikom Luigijem Marijem Favolosom. Krajem siječnja na društvenoj mreži Nina je objavila fotografij­u s modricom na donjem dijelu leđa te prepisku sa sad već bivšim zaručnikom Favolosom kojeg je optužila za zlostavlja­nje nje i njezina sina Carlosa Mariju (19), kojeg ima s bivšim suprugom, talijanski­m “kraljem paparazza” Fabrizijem Coronom (45).

- Branio sam je od nje same, nisam htio da se povrijedi pisao joj je Favoloso, što je Ninu isprovocir­alo da iznese niz optužbi na njegov račun. - Da, branio me od mene same udarivši me - rekla je manekenka. Napisala je da je “nije samo udario nego i da ju je htio ubiti”. U drugoj poruci Nina je tvrdila da je bio nasilan i prema njezinu sinu. - Srećom pa sam se bacila na sina da ga zaštitim, ali ostala mu je modrica - napisala je manekenka. Objavila je poruke bivšeg dečka u kojima on tvrdi da je

šokirala je obožavatel­je

bila hladna prema njemu. - Pronašao sam liječnika koji će mi pomoći. Želim da znaš što osjećam prema tebi napisao je Favoloso, moleći je da mu pruži drugu šansu, na što Nina nije pristajala i kratko mu je odgovorila: “Ti si lud”. Manekenka se tad nije javljala na naše pozive, kao ni njezina majka Vranka koja je s njom u Milanu. Ninin tetak, ugledni zagrebački psihijatar dr. Slavko Sakoman, rekao nam je da je “tu vezu trebalo prekinuti”. - Otjerala ga je definitivn­o i konačno.

 ??  ??
 ??  ??
 ??  ??
 ??  ??

Newspapers in Croatian

Newspapers from Croatia