24sata - Cafe 24

ISKRENA PRIČA O GOSPODINU LAZARU

-

Samo nakon osam dana bio sam izliječen. Ovo je čudo od kreme... Svima pričam po Vukovaru kako mi je jedino pomogla krema od gđe. Ane. Prošle godine sam imao teški problem s donjim dijelom kralježnic­e (lumbalni spoj tih živaca je najveći živac tijela – ISHIJADIKU, SAKRALNI dio – diskovi) uslijed fizičkog oštećenja nakon što sam podigao stroj težak 100 kilograma. Očito je sila bila veća nego što su same tetive i njeno hvatište mogle podnijeti. Trajalo je to dugo tako da sam rekao gđi Ani da je to teško opisati kroz šta sam sve prošao i propatio. Dvije godine sam pio tablete i od njih me počeo boliti želudac i tanko crijevo. Fizikalne terapije, kokteli injekcija, ibuprofen, gelovi i masti. Sve je bilo uzalud. Posjetio sam bioenerget­ičara i ništa. Toliko boli od čega su mi oči ispadale. Nisam više znao kuda da idem i što da radim. Znam samo da sam molio Boga za spas. Bio sam očajan i uplašen za svoju budućnost. Mislio sam ima li nade za moje boli od kojih sam umirao i putovao tamnom gudurom. Bog mi ukaza, Aninu čudotvornu kremu. Vidjeh članak i tako sam došao do te čudotvorne ljekovite kreme koja je „neopisivo ljekovita”. Nakon osam dana bol je potpuno nestala, ta Anina krema je lijek nad lijekom. Svjedočim da je najbolja ljekovita krema na hrvatskom tržištu. Ovo sve drugo što sam koristio je čista banalnost spram ove moćne masti koja briše boleštine. Prezadovol­jan njenom kvalitetom svima preporučuj­em i kažem: „Ne može se dovoljno nahvaliti njezina djelotvorn­ost”. Tako sam u šali rekao Ani da bi se ta krema trebala zvati „SPASONOSNA KREMA“! Sad sve radim, čak s trimerom kosim kao nekad, po cijele dane obavljam poslove na poljoprivr­edi.

Zato svjedočim i svijedočen­jem želim dobro svima onima koji trebaju pomoć od Ane. Kada bi ljudi shvatili koliko je ova Božija Anina krema ljekovita, svi bi je imali u svome domu kao Božji dar i veliki lijek. Preporučuj­em svima da u ovoj ljekovitoj kremi ima neke Božje mistike. Vjerujem da će još mnogi to isto kazati, svjedočiti i pomagati drugim ljudima. To je jedini način da dragoj Ani i Bogu svesrdno zahvalimo... Zahvalan Lazar!

 ??  ?? Svoja živa svjedočans­tva
šaljite na
a možete ih pročitati na web
stranici
Sve informacij­e možete dobiti
na kontakt telefone od ponedjeljk­a do petka
Svoja živa svjedočans­tva šaljite na a možete ih pročitati na web stranici Sve informacij­e možete dobiti na kontakt telefone od ponedjeljk­a do petka
 ??  ??

Newspapers in Croatian

Newspapers from Croatia