24sata - Cafe 24

Corrado optuži Silviju da ga je iznevjeril­a i zabrani joj svaki kontakt sa sinom

-

PONEDJELJA­K Tommaso priprema infuziju kako bi Maddaleni pokušao spasiti život i ostaje uz nju njegovati je. Leopoldo pokuša okaljati ugled Annibalea Lucchesija, političkog protivnika njegova sina Alberta. Preko časne majke Agnese otkrije da Lucchesi često odlazi u posjet nekome u umobolnicu u Torinu.

UTORAK Silvia i Alessandro razgovaraj­u s profesorom Forlaninij­em, te im liječnik objasni da za Branda ima nade, no da on mora na kliniku u Des Alpesu. Silvia odlazi u banku, no ne može dati potrebna jamstva, pa joj odbiju kredit. Brandovo se stanje pogoršava i život mu visi o koncu, a Silvia prizna Corradu da voli Branda i traži ga novac za njegovo liječenje.

SRIJEDA Silvia se žrtvovala odrekavši se Branda kako bi mu spasila život. Sada ga još mora nagovoriti da prihvati liječenje u skupoj klinici i morat će pribjeći lažima da bi joj to uspjelo. Corrado pun mržnje optužuje Silviju da ga je iznevjeril­a i zabranjuje joj svaki kontakt sa sinom. Tommaso je odlučio ne ići na domjenak kod kraljice budući da se Maddalena još oporavlja i ne može s njim, no tu uskoči Carlotta. ČETVRTAK Alessandro obavijesti Silviju da Brandovo liječenje ide u dobrom smjeru. Iste večeri gđa Corradi donese bolnu odluku. Neće sudjelovat­i u dobrotvorn­oj večeri koju organizira njezina svekrva.

 ??  ??

Newspapers in Croatian

Newspapers from Croatia