24sata - Cafe 24

Vraća se omiljeni agro reality show

Na male ekrane 28. lipnja stiže 13. sezona s 11 novih kandidata u potrazi za ljubavlju

- Piše: BRUNO PUŠIĆ

na selu’

‘Ljubav je

Nakon 12 sezona, u kojima su se spojile desetine parova u potrazi za ljubavi, u nedjelju od 20 sati na RTL-u s emitiranje­m počinje 13. sezona “Ljubavi na selu”.

Kandidati se definitivn­o nadaju ne i za njih nesretna. Čak 11 novih farmera ove godine traži srodnu dušu, a kao i uvijek, ima tu već poznatih lica. Usamljena srca farmera diljem Lijepe Naše željno su iščekivala novu priliku, a među njima je ove sezone i jedna farmerica. Upravo ona je poznata gledatelji­ma od ranije. Radi se o Rasemi Vladetić, koja je u jubilarnoj 10. sezoni bila na imanju farmera Marka Skelina, a nakon što njihova veza nije opstala, spremna je upustiti se u novu potragu za onim pravim. Ovaj put ona će biti ta koja bira. Uz Rasemu kao farmeri domaćini morat će se iskazati i zainteresi­rati potencijal­ne kandidatki­nje Danijel (49) - elektroteh­ničar iz Punata na otoku Krku, Dragan (46) - samohrani otac troje djece iz Ploča, Ivica (59)

građevinsk­i tehničar iz Strizivojn­e, Jure (35) radnik u pilani, koji žive u blizini Ogulina, Jurica (29) - elektroins­talater iz Pokleka, Marko (29) mehaničar iz Marčana, Neven (26) - građevinar iz Opatinca, Zoran (40) - zavarivač iz Macinca, Zoran (48) - umirovljen­i ratni veteran iz Brštanova, a najstariji je ove sezone među farmerima 69-godišnji Marijan, umirovljen­ik iz Buzeta. Novi farmeri otvorit će vrata svojih imanja i otkriti svoje tajne i životne planove u nadi kako će baš njih ugledati potencijal­na nova ljubav, željna života u njihovom društvu i na njihovom imanju. Svatko od kandidata krije zanimljiva iskustva, tužne životne ispovijest­i i romantične priče.

 ??  ??
 ??  ??
 ??  ??
 ??  ??

Newspapers in Croatian

Newspapers from Croatia