24sata - Cafe 24

Da uhvate lopova, Beckett mora na bal kao glamurozna Castleova pratilja

-

PONEDJELJA­K Nekoć bogati tinejdžer, čija je obitelj osiromašil­a, pronađen je mrtav u čamcu koji je plutao jezerom u Central Parku. Dok Castle i Beckett pokušavaju povezati zbivanja koja su prethodila njegovoj smrti, njegovi prijatelji čine sve da ometu istragu.

UTORAK Kad se truplo njujorškog gradskog vijećnika koji se ponovno kandidirao otkotrljal­o iz saga u Beckettiči­n dosje, ona i Castle ulaze u svijet prljavih političkih igara. Castleov novi roman iz serijala Derricka Storma stiže na police pa njegova majka traži znakove neuspjeha.

SRIJEDA Zaleđena žena pronađena zapetljana u željezne šipke na gradilištu Castlea i Becketticu uvodi u davno zaboravlje­ni slučaj. Njih dvoje otkrivaju zapanjujuć­e činjenice o žrtvinoj prošlosti, a istraga Beckett prisiljava da se prisjeti nekih teških uspomena koje Castleu daju uvid u život njegove muze.

ČETVRTAK Nakon što je pronađen imigrant koji je mučen i ubijen u ritualnom ubojstvu, Beckettica se, na čelu s Castleom, našla na nepoznatom teritoriju tajanstven­e vudu religije.

PETAK Castle i Beckett moraju utvrditi tko stoji iza nasilnih pljački. Da bi uhvatili smrtonosno­g lopova, Beckett mora istupiti iz sigurnog okruženja i ući u Castleov glamurozni svijet pun paparazza u ulozi njegove pratilje na dobrotvorn­i bal.

 ??  ??
 ??  ??

Newspapers in Croatian

Newspapers from Croatia