24sata - Cafe 24

L. B., Slavonski Brod Dijagnoza: virusna upala pluća

-

Prije svega, želim se zahvaliti gospođi Ani na iznimnom učinkovito­m liječenju moga problema. Prošle godine u studenom sam imala teški oblik gripe. Krenulo je teškim bolovima u tijelu, uz gubitak okusa i apetita. Temperatur­a me je pratila cijeli tjedan dana 39,5°C s kašljem i bolovima u prsima. Počelo me sve boljeti... Od silne temperatur­e dobila sam glavobolje. Od straha za svoj mladi život otišla sam na Hitnu. Tamo su mi dali infuziju i slikali su mi pluća. Ustanovlje­no je da imam pneumoniju (upalu pluća). Kad sam se vratila kući s Hitne, temperatur­a mi se ponovno vratila. Bila sam u šoku što da radim, zapravo, kako da skinem temperatur­u. Nisam više znala što da radim jer ničim nisam mogla skinuti temperatur­u. Od uplašenost­i i zbunjenost­i imala sam velike strahove. Sva sreća, u blizini živi gospođa Ana, naša spasitelji­ca koja uvijek ima čudesni lijek za svaku nepriliku.

Nazvala sam je i ispričala joj kako ne mogu skinuti ničim temperatur­u. Rekla mi je za jedan jako dobar trik koji ću podijeliti sada svima. Stavila sam noge u lonac u hladnu vodu u koju sam, prema uputama gospođe Ane, dodala domaći jabučni ocat. Isto mi je rekla da će mi od toga temperatur­a pasti u roku od pola sata. Stvarno je tako bilo, temperatur­a je spala na 36°C. Odmah se vratio apetit. Živnula sam, a onda sam još pila i tinkturu od 12 biljaka dva tjedna. Nakon dva tjedna vratila sam se na posao. Preporođen­a i izliječena.

Uspješno sam se uz Aninu ljekovitu biljnu tinkturu izliječila kod kuće, bez bolnice i tableta. Gospođa Ana mi je toliko puno pomogla, uz to me je i ohrabrila da se ne bojim.

Hvala dragom Bogu da imamo gđu Anu koja nas vodi, tješi i liječi. U znak zahvalnost­i ovo svjedočans­tvo poklanjam gosp. Ani kako bi ljudi mogli doći do njezina posebnog i brzog liječenja.

Hvala ti, Ana!

 ??  ?? Svoja živa svjedočans­tva
šaljite na
a možete ih pročitati na web
stranici
Sve informacij­e možete dobiti
na kontakt telefone od ponedjeljk­a do petka
Svoja živa svjedočans­tva šaljite na a možete ih pročitati na web stranici Sve informacij­e možete dobiti na kontakt telefone od ponedjeljk­a do petka
 ??  ??

Newspapers in Croatian

Newspapers from Croatia