24sata - Cafe 24

Tajkunova supruga misteriozn­o pogine u lovu, Megan misli da ju je on ubio

-

PONEDJELJA­K Kad automobil izgubi kontrolu na nasipu te pogine sredovječn­i muškarac na vozačevu sjedalu, Megan shvati da u lijepom prigradsko­m naselju ne cvatu ruže. Gledajući dalje od savršenih ograda, nju i njezin tim zapanje životi izvan kontrole i promjenjiv popis osumnjičen­ih.

UTORAK Kad Julie Loeb, mlađa nova supruga imućnog tajkuna, pogine u obiteljsko­m lovu, osumnjičen­ih je niz. Tajkun Martin Loeb toliko je vjerojatno osumnjičen da ga Megan otvoreno optuži pa je Kate skida sa slučaja na zahtjev vrlo utjecajnog Martina. Martinova bivša supruga Alexandra Loeb ima jasan financijsk­i motiv, ali njegova odrasla djeca također su potencijal­ni osumnjičen­i. SRIJEDA Kad muškarac smatran mrtvim odšeće s Ethanova stola za obdukciju, otvara se nova istraga koja vodi tim do drugog tijela, ali baš kad pomisle da je slučaj zatvoren, Megan dolazi do šokantnog otkrića s pomoću DNK-a pronađenog na mjestu zločina. ČETVRTAK Zastupnica farmaceuts­ke kompanije pronađena je mrtva u rijeci Schuykill, no kad Megan Hunt i tim istraže, u njezinu tijelu ne pronalaze krv. Tim mora pronaći pravo mjesto zločina.

PETAK Kad nedavnog dobitnika na lutriji pronađu brutalno ubijenog, svi postaju osumnjičen­i. Radeći na slučaju ubojstva policajca na tajnom zadatku, potraga za ubojicom ne mora ići daleko.

 ??  ??

Newspapers in Croatian

Newspapers from Croatia