24sata - Cafe 24

Preminuo Kebin stric, a Seve se zabavlja u Splitu

Prije tri mjeseca je došla u Hrvatsku, Igora još nije vidjela

-

Kebin stric, Rajko Kojić, preminuo je od posljedica korona virusa u Beogradu, rekla nam je udovica Dragana.

Obitelj Kojić, Dragan (59), supruga Olja i sin Igor (32) bili su na sprovodu. Pjevačica Severina Kojić (48) nije bila uz njih. Rajko Kojić je bio Severini na vjenčanju u Beogradu. Seve je u Splitu već dva tjedna, razdvojena od još zakonitog supruga Igora tri mjeseca. Otkako se u travnju vratila iz Beograda u Zagreb, nije se vidjela s njim. U Beogradu je zbog pandemije korona virusa mjesec dana provela kod obitelji Kojić. Tad su se navodno posvađali, nakon čega je odjurila u Zagreb. Potom je otišla u Split.

Prije nekoliko dana se naslikaval­a s prijatelji­cama na splitskoj rivi. Fotografij­u je objavila na društvenoj mreži i s obzirom na to da je bila u društvu i bilo ih je četiri, napisala je da se radi o “Seks i gradu po splitski”, po uzoru na kultnu seriju. Osmijeh nije skidala s lica i preštavala se po rodnom gradu.

da Severina zna da je Kebin stric Rajko umro. Ona i Igor razdvojeni su već tri mjeseca. Ne znam jesu li se rastali - rekla nam je Rajkova supruga Dragana. S Rajkom smo razgovaral­i prije pet godina, kad je Severinina sestra Zdenka Žunić iz Turnja prozvala pjevačicu zbog “srpske svadbe”. Zdenka je tad izjavila kako nije bila

- Ne vjerujem ni

na Severinino­j svadbi u Beogradu “iz pijeteta prema hrvatskim branitelji­ma”. Sestre ne razgovaraj­u godinama. Zdenka je Severini poslala “čestitku” u kojoj je napisala da “sestra ne prepoznaje sestru jer se udala za Srbina”. Rajko Kojić je tad rekao da ne razumije Zdenku.

Dragan bio u ratu. Na svadbi je bila cijela Kebina rodbina, pa i majka Dobrija, za koju se pisalo da ne voli Severinu rekao je tad Rajko. Uz Rajka Kojića jako je bila vezana i Kebina kći Ina (22), koju on ne želi vidjeti. Keba je stricu Rajku branio da se viđa s Inom. Kako tvrde upućeni, bio je ljut na strica kad se htio upoznati s Inom. (Ivana Prgomet)

- Niti je Igor niti

Newspapers in Croatian

Newspapers from Croatia