24sata - Cafe 24

D. Starčević, 74 godine Slavonski Brod

-

Dok pišem pismo zahvale za novinski članak, moje se ruke više ne grče. Iako sam ovih dana puno radio teške poslove, ipak sam uz čudotvornu Aninu kremu odlično sve podnio. Zadivljuju­ći i trenutačni učinak ove dragocjene kreme pripisujem Duhom

Svetom koji je Anu naveo i nadahnuo na ovaj preteški sveti put, pun odricanja za nas koji trebamo baš tu milosrdnu pomoć, za koju mogu reći da se danas teško pronalazi.

Napominjem: Imao sam više prometnih nesreća, čak deset, od kojih imam strašne posljedice. Često imam bolove u ramenu, kuku, kao i grčenje desne i lijeve ruke. Nakon dvije operacije kuka te dvije operacije vena ( kvrga - serpentine - nad koljenom bočno i ispod koljena, list unutrašnje strane) problemi nisu gotovi jer mi otiče desna noga, općenito osjećam nemoć u nogama i ostalo. Uvijek pristupim rješenju pomoću Anine Božje kreme koja djeluje izvanredno. Ona mi omogućuje da budem radno aktivan po cijeli dan, da radim i najteže poslove. Ovo je čudo od kreme. Svima je preporučuj­em i zahvaljuje­m dragom Bogu što imamo taj dar našu dragu Anu, koja živi život plemenitog i nesebičnog pomaganja. Koristim ovu prigodu da istaknem i njezine biljne tinkture koje su mi puno pomogle kod dijabetesa i prostate. Anine tinkture me održavaju na životu.

Bez njih ne bih mogao ništa raditi, bez njih sada ne bih bio među živima.

Zahvalan sam Ani do kraja života!

Drago S.

Newspapers in Croatian

Newspapers from Croatia