24sata - Cafe 24

Megan mora otkriti zašto se ubila žena samo dan nakon oslobađaju­će presude

-

PONEDJELJA­K Kad nevjesta skoči u smrt na dan svog vjenčanja, osumnjičen­i su svi, od bijesnog bivšeg dečka do previše zaštitničk­og oca. No kao i nevjesta, i Megan obraća pozornost na svaki, i najmanji detalj dok ne riješi zločin. U međuvremen­u Ethan se zaljubljuj­e u novu djevojku Dani, ali čini se da se njoj već sviđa netko drugi iz tima. UTORAK Majka kojoj se sudi u vrlo eksponiran­om slučaju na sudu je proglašena nevinom, ali ne i u očima javnosti. Kad je pronađu mrtvu dan samo nakon oslobađaju­će presude, Megan i njezin tim moraju ostaviti po strani vlastite osjećaje.

SRIJEDA Kad roditelje iz savršene obitelji njihov sin pronađe mrtve, tim ubrzo uviđa da stvari baš i nisu kao što se čine. Curtis se pokušava snaći na novom položaju, a Meganin ljubavni život cvate.

ČETVRTAK Niz ljudi počne umirati od sličnih simptoma, tim se suočava s izbijanjem nepoznatog virusa te nitko nije siguran, čak ni Megan i njezin tim. Stručnjak iz Centar za kontrolu bolesti preuzima slučaj kako bi otkrio što i tko je kriv za izbijanje virusa. PETAK Kad uzrok smrti djeluje i više nego poznato, Megan se mora suočiti sa serijskim ubojicom kojeg je pomogla strpati iza rešetaka. Megan se vraća na posao nekoliko mjeseci nakon Peterove smrti, a iznenađuje je čovjek iz njezine prošlosti, novi detektiv koji će raditi na slučaju.

 ??  ??

Newspapers in Croatian

Newspapers from Croatia