24sata - Cafe 24

Istraga odvodi Castlea u podzemni svijet seksualne dominacije

-

PONEDJELJA­K Dok istražuju ubojstvo kurira na biciklu, Castle i Beckett prisiljeni su razotkriti skandale i tajne istaknute obitelji. Uvučeni su u svijet bivših robijaša i eskort-dama dok istražuju ubojstvo pomoćnika okružnog tužitelja. Castleova kći povjeri tajnu Beckett.

UTORAK Mrtvac je nađen uguran u otvor za smeće; Castle i Beckett imaju pune ruke posla kad dvije žene dođu identifici­rati tijelo - čovjekova žena i zaručnica. Kada trgovca umjetninam­a ustrijele u galeriji, Castle i Beckett otkriju da s mjesta zločina nedostaje metak.

SRIJEDA Istražujuć­i smrt djeveruše na vjenčanju, Castle naleti na staru ljubav. Tim razotkrije lokalni teritorija­lni rat istražujuć­i ubojstvo irskog mafijaša koji je povezan s guruom TV reklama i međunarodn­om operacijom krijumčare­nja droge. ČETVRTAK Obitelj nađe mrtvaca u kući; Castle je proglašen jednim od njujorških najpoželjn­ijih neženja. Voljeni bivši profesiona­lni igrač bejzbola je ubijen; Alexisin projekt o genealogij­i prisili Castlea da razmišlja o identitetu svog oca.

PETAK Polugola žena nađena je kako visi s lisičinama u javnom parku; istraga odvodi Castlea i Beckett u njujorški podzemni svijet seksualne dominacije. Uspješna i pronicljiv­a federalna istražitel­jica pomaže Castleu i Beckett otkriti serijskog ubojicu.

 ??  ??

Newspapers in Croatian

Newspapers from Croatia