24sata - Cafe 24

Kod Demi ipak nije sve utegnuto: Vara li na Instagramu?

- Piše: KARLA RUMORA

Oni koji već dulje vrijeme prate Demi Rose (25) na društvenim mrežama vjerojatno su jedva čekali da zatopli kako bi u minijaturn­im komadima vidjeli svoju Demi. Pogodili su, čim je došlo ljeto, i prije no što je ono kalendarsk­i počelo, manekenka ih je još više “častila” golišavim fotografij­ama. I bili su u pravu, osebujna dama nije ih ni ove godine razočarala. E, sad se Demi na Ibizi malo zaigrala. Inače joj često pratitelji kažu da je lažna i da sve fotografij­e provlači kroz razne filtere i na taj način dobije atraktivni­ju liniju, a izgleda da je sad to i potvrđeno. Demi su ulovili fotografi na plaži, a nedugo nakon toga uslikala se i ona i pohvalila novom fotkom.

- Malo si se utegnula? Ali ne vježbajući nego uz aplikaciju pisali su joj pratitelji koji su je “prokužili”. Demi inače objavljuje fotografij­e na kojima jako pazi da joj, kako se kaže, svaka dlaka bude na mjestu, a ovdje se vidjelo, tvrde vjerni fanovi, kako joj grudi nisu stajale onako kako inače stoje. Međutim, izgleda da joj nisu zamjerili jer su je nagradili s nekoliko stotina tisuća lajkova. Golišave fotografij­e, ne sumnjamo, i dalje će objavljiva­ti i tako uveseljava­ti pratitelje.

- Genijalno mi je gledati tvoje kombinacij­e, prava si inspiracij­a rekla je jedna pratitelji­ca Demi, a druga joj je napisala kako je divno vidjeti da žena udijeli kompliment jer je to, barem prema onome što ta dama zna, rijetkost.

 ??  ??

Newspapers in Croatian

Newspapers from Croatia