24sata - Cafe 24

‘Seksi djedici’ i 27 godina mlađoj djevojci stiže sin...

-

Bogataš i miljenik žena Gianluca Vacchi (52) odmara se na Sardiniji, gdje su ga i “uhvatili” kako izmjenjuje nježnosti s djevojkom Sharom Fonsecom (25). Dok ne dođe prinova, vrijeme provode uživajući na brodici, a razlika u godinama im ne smeta.

- Jedrenje mi je u krvi, Puno vremena provodim čitajući na vjetru i gledajući brodove koji klize po valovima. Ništa me ne odvaja od svijeta koliko jedrenje. Zauvijek će mi biti u srcu - rekao je Gianluca. Milijunaš će uskoro s 27 godina mlađom partnerico­m dobiti sina, a iz prethodne veze Gianluca već ima kćer Ginevru Mavillu (17). Nakon kritika par je stekao simpatije u Italiji. (hi)

Čestitam na nagradi. Kakav je osjećaj čuti da ste najbolja? I kako se nakon 20-ak godina i dalje motivirate da budete - najbolja?

Ne znam jesam li najbolja, ali trudim se. Vjerojatno kad se tako trudiš biti najbolji što možeš, onda i napraviš dobro.

Je li vam žao da niste bili na Siciliji?

Naravno, ali zbog korone je to doista bilo neizvedivo. Dva međunarodn­a presjedanj­a, pa po dva sata prije svakog leta u zračnim lukama... mislim da bi let iz Splita trajao sedam, osam sati. Sve pod maskom, naravno, i činilo mi se previše. Da je normalna situacija, tamo bismo predstavil­i film, vjerojatno i ostali koji dan dulje. Nisu ni zvali, kao inače, uobičajen broj gostiju. Mogla je to biti prilika za vidjeti Siciliju. U žiriju je bila Emmanuelle Seigner, supruga Romana Polanskog, vidjela sam da su bili Monica Bellucci, dizajneri Dolce & Gabbana. Možda bih ih i upoznala, ali Bože moj...

 ??  ??
 ??  ??
 ??  ??
 ??  ??

Newspapers in Croatian

Newspapers from Croatia