24sata - Cafe 24

Znamo da ti je Kim miljenica jer na

-

Bilo kako bilo, očito je da se povijest ponavlja. Pa Kardashian­i su i postali poznati zbog skandala i drama. Za potrebe ove priče moramo se vratiti u 2007., kad nismo imali pojma o brojnim zvijezdama koje su danas slavne i zgrću milijune. Te godine objavljen je Kimin pornourada­k, koji je snimila s reperom Ray J-jem (39). Dugo se šuškalo kako taj video nije slučajno došao u javnost, nego ga je plasirala glava obitelji, majka Kris Jenner (64). O tome bi možda ponešto mogao reći i njezin bivši muž Bruce Jenner, koji je promijenio spol i postao žena pa se sad zove Caitlyn Jenner, ali ne smije. Sve što se događalo na snimanju i općenito u obitelji nitko ne smije reći jer su potpisali ugovor. Bilo je više slučajeva u prošlom desetljeću kad se nagađalo svašta i to se kasnije ispostavil­o točnim, a od obitelji nismo čuli ni slova. Zamislite kako li je slavnim sestrama... Izlanule bi se odmah prijatelji­cama, a moraju držati jezik za zubima. Baš tako, tvrde oni koji se razumiju u materiju, Kris očuva da se iz godine u godinu ne doznaju sočni detalji iz obitelji pa svi jedva čekaju nove epizode da vide što se zapravo događalo. I onda kada se to prikaže, mediji se raspišu, društvene mreže izgore, a Kardashian­ke i Jennerice ponovno dođu u fokus javnosti. Pametno, zar ne? Sve je to maslo one koja ih je sve rodila, u životu im sve omogućila, ali zato zauzvrat od njih i traži - sve. Odobrava im ugovore, dogovara intervjue i drži ih milijunaši­ma, a sad snimaju 19. sezonu showa. Najstarijo­j sestri Kourtney Kardashian (41) puknuo je film pa toliko ne snima show s ostalima. Ima troje djece, prekinula je s partnerom s kojim je bila godinama i želi uživati u životu i ljubovati s kim hoće.

Seke su se ljutile zbog njezina odlaska, ali nije da nje nikad nema. Dođe im u posjet onda kad uzmogne, a ne zato što tako piše u scenariju. Kim je, s druge strane, zabranila da se u novim epizodama snimaju njezina djeca dok ne prođe ovo ludilo s njezinim mužem. Ne želi da djeca to u budućnosti gledaju i shvate da je to bio period kad su se mama i tata svađali. Najmlađa Kylie (22) ima kćer Stormi, 2019. je postala najmlađa milijarder­ka na svijetu i živi svoj život.

Ona za

 ??  ?? NESRETNA U LJUBAVI Kylie ima sve što poželi, ali pravog partnera ne može naći
MANIPULATO­RICA Kris je glava kuće, a ukućanima piše i scenarije za show
NESRETNA U LJUBAVI Kylie ima sve što poželi, ali pravog partnera ne može naći MANIPULATO­RICA Kris je glava kuće, a ukućanima piše i scenarije za show

Newspapers in Croatian

Newspapers from Croatia