24sata - Cafe 24

Tata Vuco nije znao da se bacam u glazbene vode...

Kći legendarno­ga glazbenika odlučila je postati nova trap zvijezda

-

Kći legendarno­g pjevača Siniše Vuce (49) krenula je tatinim stopama. Dok se sin Vilibald (24) probija kao nogometaš Dragovoljc­a, Brigita (21) odlučila je postati nova trap zvijezda. Sve je počelo kad je za jednu od pjesama u studiju snimila info vokal.

- Došla sam u studio i prvi put otpjevala melodiju na svoj tekst kako bih ga mogla uglazbiti. Svima se svidjelo kako zvuči demo verzija i mislim da sam nakon toga probudila pjevačicu u sebi - kaže nam samozatajn­a Brigita. Pjesmu još nije izbacila, ali nam je otkrila kako je singl u procesu nastajanja.

- Ne bih žurila jer želim da sve bude savršeno. Ne želim ništa ni prognozira­ti jer nisam ni planirala glazbenu karijeru pa se dogodila. Na dobrom sam putu da mi se ovo jako dopadne - priznaje Brigita. Intervju nije mogao proći a da je ne pitamo kako je tata Siniša reagirao kad je saznao da mu mezimica želi koračati estradnim nebom.

- Otac nije znao niti što se događa niti da sam bila u studiju. Ma nije bio upućen u ništa. Kad je čuo pjesmu, odmah me podržao, ali se nije miješao. Svjesni smo oboje kako se našli glazbeni pravci značajno razlikuju. I ne mogu vam opisati koliko sam zahvalna što me pustio da pronađem sebe i svoj put u svijetu glazbe - kaže Brigita. Uzora na domaćoj sceni nema, ali zato je pronašla inspiracij­u na glazbenoj sceni. Uvijek bi mogla slušati pjevačicu Lanu Del Rey, čiji rad godinama prati. Zanimalo nas je i kako je bilo odrasti uz slavnog tatu.

- Kad sam bila mala, nisam bila svjesna njegove popularnos­ti, a kasnije mi je sve to postalo normalno - priznaje Brigita, koja se ostvarila i u ulozi majke. Iako ima puno privatnih i poslovnih obveza, Vucina nasljednic­a, uz dobru organizaci­ju, sve uspije balansirat­i. Veliku podršku ima i od partnera.

- Moj čovjek je pun podrške i razumijeva­nja kad je moja karijera u pitanju pa mi takav stav znatno olakšava sve ovo - kaže s osmijehom na licu. (tm)

Newspapers in Croatian

Newspapers from Croatia