24sata - Cafe 24

Muratu zbog teške ozljede ne ginu invalidska kolica zauvijek

-

PONEDJELJA­K Ali Kemal uzima Efea i vraća se u vilu, a Hasan gubi skrbništvo nad sinom.

UTORAK Nedžip je u velikoj ljutnji izbo Murata nožem. Asije inzistira na tome da je Hasan nevin. SRIJEDA Maja i sin saznaju da je Murat zbog teške ozljede ostao paralizira­n. Ali Kemal, shrvan tom viješću, krivi Hasana.

ČETVRTAK Požar koji je podmetnuo Ali Kemal još više zbližava Asije i Hasana. Akče i Efe će se uskoro suočiti.

PETAK Stiže vijest da je na obali pronađeno tijelo koje odgovara opisu Ali Kemalove nestale majke.

PONEDJELJA­K Za ovu snažnu dramsku seriju koja istražuje ostavštinu ljubavi, gubitka i rastave scenarij je napisala Emmyjem i Baftom nagrađivan­a Abi Morgan. Vrhunska brakorazvo­dna odvjetnica otkriva da je biznis osoban kad Hannah obiteljski ured zamijeni konkurents­kim i napokon se suoči s otuđenim ocem koji ju je napustio prije 30 godina.

UTORAK Za Hannu se sve još više zakomplici­ra kad se prilikom sklapanja nezgodnog predbračno­g ugovora suoči s Christieje­vom bivšom suprugom. A tri sestre prvi put sreću svog oca.

SRIJEDA Hannah se nađe rastrgana kad se Nathan i Christie sukobe u emocijama nabijenoj brakorazvo­dnoj parnici koja uključuje zakon o oplodnji i vlasništvo nad zamrznutim embrijima.

ČETVRTAK Radeći na slučaju u koji je uključen član parlamenta, Hannah se sve više zbližava s Christieje­m, a sve više udaljava od Nathana i svoje obitelji. Na važnom sastanku Goldie napada Daveyja pa ovaj shvaća da nije samo on u opasnosti ako Goldie nastavi istraživat­i financije. Budući da se bliži Roseino i Jamesovo vjenčanje, Ruth organizira večeru za cijelu obitelj, uključujuć­i i Jamesove roditelje. Večera završava katastrofa­lno pa je Nathan primoran izreći strašno priznanje.

 ??  ??

Newspapers in Croatian

Newspapers from Croatia